Hvordan å transplantere innendørs palmer

June 8

Palmer er populære tropiske planter dyrkes utendørs i varmere områder og dyrkes i innendørs potter i kjøligere områder. Som innendørs palmer eldre, de vokser deres Potter og må være transplantert inn i nye potter. Hvis palmer forblir i mindre Potter, roten systemer er innsnevret og palm treets vekst er forkrøplet. Transplanting en innendørs palmetre er ikke vanskelig, men det kan være litt tungvint avhengig av treet.

Instruksjoner

•Lay palmen potten på sin side og bruke hendene å forsiktig grave ut jord rundt foten av anlegget. Ikke prøv å fjerne alle jord fra roten ballen. I stedet bare løsne jorden slik at store mengder jord kommer ut av potten med røttene. Ikke dra på tømmerstokken da dette vil skade røttene.

•Fyll en til to kopper vann over røttene av palm tree og deretter bruke et lett lag av mycorrhizal sopp på røttene. Mycorrhizal sopp forhindrer at palmen vei inn i sjokk under transplantasjonen og er tilgjengelig på de fleste hage butikker og barnehager.

•Velg en ny pott å transplantere palmen. Velg en pott som er dobbelt så bredt som base av rotsystemet av anlegget. Pass også på at potten har drenering hull i bunnen slik at røttene på treet ikke vil sitte i vann.

•Fyll nederst på nye potten med 2 til 3 inches av grus å sørge for god drenering. Fyll påminnelse om potten med en allsidig potting jord før den når ca 1 til 2 inches under toppen av potten.

•Dig et hull i midten av potting jord med hendene eller en hage spade. Sett inn palmen i hullet og dekke røttene med jord. Kontroller at hele stammen av palmetre over overflaten av jord. Plass en ekstra ring av potting jord på toppen av eksisterende jord rundt foten av anlegget. Denne jord ringen oppretter en grøft som vil holde vann.

•Et palmen grundig ved å helle vann nær foten av stammen i jord grøften. Fortsette vanning før vannet går ut av bunnen av potten.

•Sett gjødsel innsats i overflaten av jord fordelt på 4 til 5 inches rundt potten.

•Plasser potten i et sted som mottar mye sol.

Tips og advarsler

  • For å identifisere hvis en innendørs palmetre må være transplantert, betrakte drenering hullene i bunnen av potten. Hvis palm tree røtter vokser gjennom drenering hullene, potten er for liten for treet og det er på tide å transplantere det.