Hvordan å transplantere Houseplants

October 22

Hvordan å transplantere Houseplants

Alle innendørs planter krever repotting på enkelte punkt. Tegn at en houseplant trenger en ny container inkluderer røtter kommende drenering hullene, vann suste når du vann og en plante som har blitt topp tunge og for stor for sin potten. Den Clemson University samarbeidende forlengelse anbefaler årlige repotting for raskt voksende planter, mens tregere voksende planter trenger transplanting hver to eller tre år. Den beste tiden å repot mest houseplants er våren og sommeren, når de aktivt vokser.

Instruksjoner

•Et anlegget repotted og la den renne i 10 minutter. Slå anlegget opp ned med én hånd på overflaten og stammen mellom fingrene. Med den andre hånden, trykk potten felgen på kanten av en hard overflate til anlegget løsner. Hvis anlegget ikke vil rikke, oppreist ned og kjøre en smør kniv rundt innsiden av potten langs kanten og prøv på nytt. Hvis det ikke fungerer, bryte eller kutte potten for å fjerne anlegget.

• Rist overflødig jord fra planterøttene og undersøke dem. Sunn røtter er hvite eller lyse og fast. Svart, myk røtter er en indikasjon på rot råtne. Klippe bort syke røtter og løsne sunn røtter med fingrene.

•Moisten potting jord så det er fuktig å ta men ikke våt. Skjær skjermen og plassere den over drenering hullene. Fylle beholderen halvparten til to tredjedeler full med jord.

•Plasser anlegget i en gryte 2 inches større enn eksisterende potten. Fyll med jord, lett å peke beholderen for å avgjøre jord. Når potten er full, forsiktig trykk overflaten av jorden. Kontroller at anlegget er på samme nivå i beholderen opprinnelige og toppen av jord som 1 tomme under potten kanten. Juster om nødvendig.

•Et anlegget godt. For å hindre transplantasjon sjokk, plasser den i samme voksende sted, hvis mulig.

Tips og advarsler

  • Har tålmodighet når anlegget justerer seg til sin nye beholderen. Forstå at det ikke krever vanning i flere uker etter transplantasjonen. Når nye veksten fortsetter, det er etablert.
  • Ikke Legg steiner eller stykker av leire keramikk til bunnen av potten. Dermed er skadelig. Det bremser vann bevegelse gjennom potten og reduserer roten voksende rom, rapporterer Texas A & M University.