Hvordan å transplantere geranier til en større pott

October 16

Geranier er et lite vedlikehold anlegg som kan trives innendørs eller utendørs, men de må bringes innenfor under frost. Bringe geranier innendørs vinteren gir mulighet å transplantere dem til en større pott. Bruk en leire eller plastikk gryte som er minst like bred som anlegget, hvis ikke større. Tilstrekkelig vanning og anvendelse av gjødsel vil holde anlegget sunn som det blir etablert i nye beholderen.

Instruksjoner

•Fyll nye beholderen halvveis med potting jord. Bruke en container som kommer med drenering hull i bunnen og en avtakbar skuff.

•Fjern geranium fra den opprinnelige potten ved å slå potten på sin side og forsiktig trekke anlegget ut av basen. Sett en hånd spade mellom jord og på siden av potten til det kommer.

•Løsne roten ballen med hendene ved å klemme fjerne noen av gamle jord. Lavere anlegget i nye potten. Etterfylle potten med potting jord før geranium er plantet på samme nivå det var i den opprinnelige potten.

•Et til jord bosetter. Bruke en blomst gjødsel til jord etter anvisningen på pakken. Gjenta programmet en gang i måneden.