Hvordan å transplantere etablerte frukttrær

January 2

Transplanting etablerte trær av alle utvalg bør vurderes nøye. Når trærne blir eldre, kan ikke de tilpasse eller flytter enkelt til en annen. Heldigvis mest etablerte frukttrær tolererer transplantasjon godt. Når trærne blir eldre, men roten ballene få større og tyngre og du må en dolly eller selv en lastebil for å transportere treet til den nye plasseringen. Med riktig kunnskap om når og hvordan å transplantere frukttrær, flytter du etablerte treet til et annet sted.

Instruksjoner

•Root-sviske treet på våren og sommeren, fire til seks måneder før du planlegger å transplantasjon. Måle diameteren på stammen 6 tommer over bakken. Rot ballen bør være 10 til 12 inches i diameter for hver tomme av diameter av stammen. Måle root ball diameter og sett en skarp spade 8 til 12 inches i bakken å beskjære røttene i en sirkel rundt treet.

•Prepare det nye stedet for transplanting vinteren etter frukt treet har droppet alle bladene og gått sovende. Du kan også transplantasjon våren rett etter bakken har tint men før noen nye knopper vises på treet. Velg et område med fuktig, godt drenert jord og full sol til delvis skygge. Grave et hull om to ganger størrelsen på estimerte roten ballen og dyp det samme som høyden.

•Et anlegget et par dager før transplanting hvis den er tørr. Grave opp etablerte frukt treet, måler 4-6 inches linje der du rot-beskjæres. Igjen, grave rundt treet, kutte noen røtter med din spade. Høyden av rot ballen bør være ca 1/2 til 2/3 diameteren på roten ballen.

•Lay burlap på bakken ved siden av treet og begynne løfte den fra hullet. Aldri holde treet av sin bagasjerommet, men i stedet prøve å løfte den fra hullet med din spade. Rulle roten ballen forsiktig på burlap og vikle burlap rundt roten ballen. Tie burlap rundt stammen med tau å sikre den.

•Transport treet til sitt nye nettsted så snart som mulig. Hvis det er noen forsinkelse, vann rot ballen gjennom burlap. Plasser treet i sin nye hullet og justere dybden i hullet slik at det er plantet på samme nivå som før. Fjern burlap. Etterfylle halve jorda rundt rot ballen og vann hullet å avgjøre jorden rundt røttene.

•Fyll resten av jord i og tamp. Vann langsomt og grundig ut til kanten av hvor røttene ligger, gi frukttrær en god drikke. Vann når det er nødvendig etter dette punktet hvis jorden er tørr, men ikke overwater. Frukttrær vil lider like mangel og et overskudd av fuktighet.