Hvordan å transplantere et Persimmon tre i Sør-Carolina

September 7

Persimmon trær er godt tilpasset til South Carolina og gjøre en attraktiv tillegg til hjem landskapet. Vokser til en høyde på 20 til 25 fot, tilbyr sine blomster, frukt og løvverk fire sesong rente. Hvis du finner det nødvendig å transplantere et persimmon, gjør det før treet er mer enn 4 fot høy. De har en ekstremt dyp trykk rot som går så dypt som høyden av treet, og hvis du bryter det, treet vil dø. Flytte persimmon trær på senvinteren eller tidlig på våren i South Carolina.

Instruksjoner

•Dig transplantasjon hullet i solfylte, skjermet beliggenhet før persimmon treet. Hvis treet er 3 fot høy, grave hullet 2 1/2 fot bred og 3 fot dypt. Fylle en bøtte med vann og hell halvparten i hullet. Hvis det ikke tappe raskt, endre jord med like deler torv og sand å bedre dreneringen.

•Return til persimmon treet. Angi spade 2 fot fra stammen. og grave i 45-graders vinkel mot trykk roten, 3 fot ned. Arbeid din vei rundt treet til du Fullfør sirkelen. Lirk opp forsiktig med spade på alle sider. Hvis du føler motstand fra springen roten, grave dypere og prøv igjen.

•Løft opp persimmon treet ut, involvere en partner for å hjelpe deg om nødvendig. Angi treet i trillebår og rull den til det nye området.

•Løft opp treet av trillebår og sett den i hullet, uten å bøye trykk roten. Hvis trykk roten begynner å bøye, grave hullet dypere til det sitter rett. Juster treet slik at det sitter lodd i hullet på samme dybde som den opprinnelige plasseringen.

•Backfill hullet, trykke jord fast rundt røttene lukkes luft mellomrom som kan tørke dem ut. Legg sprut av vann mens du arbeider. Trinn fast i en sirkel rundt persimmon stammen og avslutt med en bøtte med vann.

•Shovel de resterende jord i trillebår og rull den tilbake til det opprinnelige området. Etterfylle hullet med skitt.

Tips og advarsler

  • Vann transplantert persimmon treet annenhver dag de neste tre ukene å hjelpe overvinne transplantasjon sjokk og få justert til sitt nye miljø.
  • Ikke transplantasjon persimmon trær som er mer enn 4 fot lang uten en tree service med en tre spade som kan få trykk roten i en scoop.