Hvordan å transplantere et Pecan tre og kostnaden for å gjøre det

May 31

Hvordan å transplantere et Pecan tre og kostnaden for å gjøre det

Pecan trær kan vokse til å bli 60 til 80 fot høye og kan leve mer enn 200 år. Fordi deres rotsonen har en enorm spredning og dybde, er det nesten umulig å transplantere et pecan tre etter at det er 8 til 10 år. Pecan trær har også taproots som går så dypt inn i bakken som treet er høy. Et tre som er mer enn 8 fot høye vil trolig kreve en dyr tre spade til å grave den taproot ut. Transplantasjon det høsten, når det er unge, og gjøre det gratis.

Instruksjoner

•Estimate høyde pecan treet. Hvis det er 6 fot høy, vil grave 5 fot dypt for å få det meste av taproot. Anslå avstanden fra stammen av pecan treet til spissen av filialen bredeste. Doble dette tallet. Hvis grenen er 4 fot lang, må du grave i en sirkel 8 fot i diameter.

•Dig transplantasjon hull først. Kontroller at transplantasjon plasseringen blir full sol mesteparten av dagen og 15 til 30 fot fra bygninger og andre plantings. Endre jord med like deler torv og sand hvis hullet ikke tappe raskt når du helle vann i den.

•Return til pecan treet og grave den ut. Velg spade i 45-graders vinkel mot taproot som du grave. Skjære gjennom siden røtter med en øks om nødvendig. Når du kommer taproot på riktig dybde, forsiktig lirke treet opp. Hvis taproot ikke gir, grave dypere og prøv på nytt.

•Løft opp treet ut av hullet og sette den i trillebår, fjerne jord fra rotsystemet lette det om nødvendig. Flytte den til det nye området. Hell en bøtte med vann i transplantasjon hullet for å lette sjokk. Løft treet av trillebår og sett den i hullet. Stå tilbake å se at det er rett og Juster den om nødvendig. Etterfylle smuss, trykke det hardt mot røttene lukke luftrom. Vann grundig etter planting.

•Continue vanning når alle tre dager for de første tre ukene etter transplantasjonen redusere sjokk og hjelpe røtter etablere i sitt nye miljø før vinteren setter inn.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at en tre spade og tre service å flytte en moden treet kan koste mellom $300 til $700, avhengig av hvor langt treet må flyttes og hvor stort det er. Noen tre tjenester tilbyr et volum rabatt hvis du flytter fem eller flere trær.
  • Prøver å flytte et eldre pecan tre ikke anbefales på grunn av kostnadene og sannsynligheten for vil at treet med rotsystem ikke overleve skade av blir kuttet og flyttet.