Hvordan å transplantere et lite tre med brun blader

September 7

Et lite tre kan ha browning blader for en rekke årsaker, blant annet overwatering eller underwatering, ikke nok gjødsel, uriktig lyseksponering, uriktig beskjæring eller eksponering for kaldt eller varmt vær utover hardiness. Transplanting treet vil gi deg muligheten til å plante treet i sin mest attraktive omgivelsene. Hovedmålet i transplantere et tre med brun blader er å minimere sjokk og stress, siden det allerede er under stress.

Instruksjoner

• Vent til våren å transplantere treet. Bakken bør være tint nok å arbeide etter de siste frost, men knoppene på treet vil fortsatt være sovende.

Finne et nytt planting område som kombinerer alle de miljømessige behovene arter av treet må. Kontroller at den har riktig mengde lyseksponering, riktig jord pH og komposisjon og riktig vind screening om nødvendig.

•Et jorden rundt små treet to dager før transplanting. Dette vil gjøre jord enklere å arbeide.

•Dig en grøft rundt treet. Grøften bør ha en diameter på 12 inches for hver tomme av diameter av treets bagasjerommet. For eksempel hvis bagasjerommet 2 inches i diameter, skal grøften rundt treet 24 inches i diameter.

•Dig under treet, starter på grøft og få så mye av rot ballen som mulig. Hvis du har å skjære gjennom noen røtter, kan du bruke den skarpe enden av spade for å gjøre som ren et kutt som mulig. Grave helt under treet til den er gratis fra jorden.

•Dig et hull i planting området som er dobbelt så bredt som roten ballen og så dypt som tidligere hullet. Trekke treet opp fra sin gamle hullet og undersøke roten ballen. Bruk saks til å kutte av alle sirkler røtter. Lavere var treet i nye hullet så det er på samme dybde det tidligere.

•Drei treet så samme side står overfor solen som det gjorde i den forrige plasseringen. Fylle hullet med jord og fast jord med hendene. Vann til jord bosetter. Fortsette vanning når jorden er tørr på 3-4 inches dyp.

•Fyll en 3 - til 4-tommers lag mulch rundt foten av treet, starter på fire inches fra stammen. Dette holde nede ugress og hindre tap av fuktighet.

•Prune tilbake en tredjedel av grenene i treet for å unngå støt og ytterligere blad browning. Dette vil begrense blad veksten av små treet sesong, som vil hjelpe treet direkte energi mot å bli etablert.