Hvordan å transplantere et judastre tre

November 21

Hvordan å transplantere et judastre tre

Den lille klynger av litt lilla rosa blomster judastre trær er en av første harbingers av våren i det østlige USA. Stat treet av Oklahoma, østlige judastre er kjent ved sin vitenskapelige navn, Cercis canadensis, og også av fellesnavnet Judas treet. Judastre trær i Nord-Amerika og er egnet for voksende i USDA hardførhet sonene 4 til 9. Redbuds kan vokse til en full høyde av 20 til 30 fot, men bør bare være transplantert når de er under 3 fot høy til å redusere stress og tillate treet til å bli etablert i sitt nye miljø som den modnes. Dette dekorativ treet er tilpasningsdyktig til mange typer jord, løvfellende og kortvarig, ofte bare overleve i 20 år.

Instruksjoner

•Schedule transplantasjon for svært tidlig på våren, når bakken er frost. Finn nye planting stedet hvor judastre vil motta full morgensol og delvis skygge i områder av het ettermiddagen sol.

•Dig et hull 2 fot dypt og 3 fot bred. Legge til en 3-tommers lag kompost i bunnen av hullet og fylle hullet med vann. La sitte i åtte til 12 timer eller over natten.

•Soak judastre treets røtter med vann fra en åpen hageslange. Hvis unge treet er allerede i bakken, la det sitte over natten. For trær i beholdere balled eller burlap, tillater seks timer eller mer for vannet å suge på og løsne røttene.

•Dig rundt en plantet judastre i en sirkel 1 fot fra treets bagasjerommet. Rock spade og tilbake for å løsne og kutte røttene. Dra en containerized judastre fra sin potten, dra det forsiktig av bagasjerommet. Kuttet burlap av en balled tre ved hjelp av teppet cutter kniv.

•Knock de fleste av skitt av røttene for hånd og skille røttene. Angi treet i hullet, spre ut røttene jevnt.

•Fyll hullet med skitt og kompost, lagdeling materialet i 3-tommers intervaller. Tamp ned etter hvert lag av skitt å fjerne luftlommer. Juster trestamme på hvert lag for å sikre at det forblir rett og sikre at basen, der røttene og stammen møtes, er selv med omkringliggende havet.

•Et nylig transplantert judastre treet umiddelbart. Nyt jord til omkringliggende bakken er helt fuktig. Spre et 2-tommers tykke lag mulch rundt foten av treet i 2-fots omkretsen å holde på fuktigheten og retard ugress vekst.