Hvordan å transplantere et Jasmine Bush

March 16

Hvordan å transplantere et Jasmine Bush

Jasmine (Jasminum spp.) er priset for sin sterke, berusende duften. En enkelt jasmine anlegget kan kringkaste sin duft over hele gården. Selv om jasmine er vanligvis en raskt voksende, er klatring vintreet, noen arter shrubby og lett trente å bo på den måten. Sjasminer foretrekker full sol, men tåle delvis skygge. Plantene blomstrer hele sommeren, og ofte til høst tidlig. Vent til jasmin ferdig blomstrer å grave opp og transplant planter i hagen. Den beste tiden å transplantere container-vokst barnehage lager er høsten.

Instruksjoner

Transplanting Container-vokst Jasmine

•Dig det planting hullet med en spade dobbelt så stort som beholderen barnehage og dyp. Tamp ned skitt på bunnen av hullet lett med hendene eller føttene. Hvis grave hullet glattet eller komprimeres sidene av hullet, bruk Spades kantene til å gjøre ujevn veggene. Dette gjør det enklere for røttene å trenge jord.

•Fjern busk nøye fra barnehage beholderen. Angi anlegget i midten av hullet. De rot ballen bør ikke stikker over bakkenivå. Bruk hand murskje legge eller trekke jord fra roten ballen justering anlegget posisjon.

•Hold anlegget på plass med en hånd og scoop nok utgravde skitt tilbake i hullet for å fylle det 3/4 av veien til toppen. Klappe jord ned rundt anlegget og vann fjerne lommer av luft. Når vannet er absorbert, ferdig tilbakefylling hullet med utgravde skitt. Vann anlegget igjen og legge mer jord, om nødvendig, å dekke roten ballen og nivå området med omkringliggende bakken.

•Spread mulch rundt jasmin. Dekker området planting, men ikke spre mulch mot den største stammen. Organisk mulch, for eksempel bark brikker, beskytter anlegget og legger næringsstoffer til jord. Spredt mulch 1 til 3 inches tykke. Vann anlegget grundig.

•Prepare plante hullet før grave opp jasmin fra gjeldende plassering. Vann hage-vokst jasmine før du grave den oppmykning jord og myker opp røttene. Bruk spade til å grave opp så mye av rotsystemet som mulig. Bryt ikke noen røtter. Så snart jasmin er på bakken, ta den nye plasseringen og anlegg for container-vokst sjasminer.

Tips og advarsler

  • Sjasminer kan lide transplantasjon sjokk. Keep anlegget vel vannet og legge gjødsel som nødvendig for å opprettholde anlegget vigor.