Hvordan å transplantere et Bottlebrush Buckeye

August 11

Bottlebrush buckeye (Aesculus parviflora) er en stor busk som sprer seg gjennom suckering. Den når opp til 12 fot høy og 20 fot bred. Det får sitt navn fra den lange, smalt, hengende blomst viser den produserer sommeren. Anlegget har deep green, voksaktig palmate bladene som gule høsten. Buckeyes har en omfattende rotsystem og begynne døende tilbake hvis plantet i for liten plass. Transplanting den til et større mellomrom løser problemet.

Instruksjoner

•Velg en ny planting sted som blir delvis til full sol. Den må ha godt drenering, fuktig jord med en nøytral til surt pH.

•Dig ut anlegget i senvinteren eller tidlig på våren. Bruk en spade og begynner å grave på anlegget drypp linje, som er den bredeste rekkevidden av løvverk. Grave i mot stammen og under røttene. Få opp så mye av rotsystemet som mulig.

•Trekk bush ut av hullet og på en presenning så kan du dra det til det nye planting området. For små planter, bære den eller sette den i en trillebår.

•Dig et hull i den nye planting området stort nok til å passe roten ballen pluss 12 flere inches i bredde. Lavere anlegget i nye hullet så det er på samme dybde som opprinnelige hullet.

•Backfill hullet med jord. Autorisasjon jord med hendene eliminerer luftbobler. Vann området til jord bosetter.