Hvordan å transplantere et Berberis

October 14

Barberries innlemme mange forskjellige varianter, som vokser som evergreens eller løvfellende busker. Den japanske Berberis (løvfellende) og Vintergrønn Berberis (eviggrønne), for eksempel er to populære varianter. Heldigvis tolerere Berberis busker generelt transplanting godt. Transplantasjon barberries på senvinteren eller tidlig på våren eller like etter blomstring om våren.

Instruksjoner

•Prune røttene av en Berberis bush høsten. Hvor brede og dype, avhengig av din spesifikke Berberis bush. For eksempel hvis du har en løvfellende Berberis som 2 fot høy, gravingen 8-tommers bred som 9 inches dyp og 12 inches i diameter. Grave gjennom røttene mater, fylle den opp i en blanding som er 1 del kompost og 2 deler jordsmonnet. Deretter vann den. Dette vil forberede din bush for transplanting.

•Prepare ny planting området før transplanting. Berberis busker vokser best i full sol eller delvis skygge og er tolerante overfor de fleste grunnforhold. Grave et hull som er omtrent dobbelt så dyp og to ganger diameteren som dybden og diameter som du rot beskjæres flere måneder tidligere. Bland i ca 4 til 6 inches av organisk materiale, som kompost eller torv moss, legge næringsstoffer til jord og forbedre drenering.

•Bruk tykk hagehansker og slips bunnen grener opp rundt bush til å holde dem ut av veien. Bruke tunge hyssing.

•Fjern Berberis bush fra bakken. Grave ned langs utsiden omkrets av grøften som du gravd for noen måneder siden. Gå til samme dybde som før. Denne gangen skjønt, kuttet under bush i 45 graders vinkel å komme under roten ballen. Trykk ned på spade håndtaket og løft Bush å få det ut av jord. Vær forsiktig med å bryte din spade.

•Gå bush til den nye plasseringen. Du må kanskje lastebil eller trillebår å transportere anlegget.

•Fyll i hullet med endret jord fra trinn 2 slik at det er bare så dypt som roten ballen. Deretter angi anlegget i midten av hullet, jord og alle. Pass på at det sitter rett.

•Backfill resten av hullet rundt anlegget, tamping den ned litt for å fylle i lommer av luft uten komprimering jord for hardt. Deretter løse din Berberis bush og vann det med 2 eller 3 inches av vann.