Hvordan å transplantere et Basswood tre

October 21

Hvordan å transplantere et Basswood tre

Basswood trær (Tilia americana), også kjent som American linden trær, er stor og robust trær med attraktive, hjerte-formede blader og duftende blomster. Trærne tolerere en rekke jordsmonn, og tåler flom. Bier frequenting blomster som blomstrer i mai og juni produserer en rik honning. Basswood trær vokser 100 fot høy og trives i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 2 til 9. Bladverket er tett, gir rikelig skygge. To Sorter, Redmond og lite blad linden, vokser bare 50 fot høy, noe som gjør dem nyttige i mindre yards. Transplant planter og små, små trær vinteren eller tidlig på våren, når treet er sovende og bakken frosset ikke.

Instruksjoner

•Velg en transplantasjon nettsted som mottar full sol til delvis skygge. Bruke jord test kit for å avgjøre om jord surhetsgrad nivå er 4,5 til 7.5. Området skal fruktbare, drenert og består av loamy eller leire jord.

•Et treet grundig to eller tre dager før grave transplantasjon hullet. Vann container-vokst trær til vannet går ut i bunnen av beholderen. Bruk kritt eller litt maling for å merke bagasjerommet ene gården dyrket treet å veilede i å plante treet på den nye siden med samme retning som i det opprinnelige området. Mark soloppgang eller solnedgang (Øst eller vest) ansikt bagasjerommet å gjøre retning enklere å huske.

•Bruk spade slå og løsne jorden på webområdet transplantasjon. Legg til endringer for å heve eller senke pH som indikert av testresultatene jord. Slå jord til en dybde på minst 12 inches og godt utover forventet bredden av hullet. Denne løsne hjelper røtter spre og trenge jord.

•Dig planting hull for et container-vokst tre dobbelt så stort som barnehager beholderen, og 1-2 inches dypere. Fjern basswood sapling fra beholderen barnehage og plasser det i midten av transplantasjon hullet. Etterfylle med nok utgravd skitt å holde treet på plass. Brønn og ferdig med å fylle hullet, pass på toppen av røttene er selv med toppen av hullet og ikke helt begravd. Vann grundig.

•Dig opp gården dyrket treet med spade. Starte graving minst 1 fot fra bagasjerommet hver tomme av trestamme diameter. Bryte røttene rent med bladet av spade og løft forsiktig treet fra jorden. Hvis treet og resulterende roten ballen er små nok, holde så mye jord med røttene som mulig og bruke bøtte eller trillebår for å transportere treet til transplantasjon området umiddelbart. Hvis roten ballen er for tung, vaske skitt for å lette belastningen.

•Measure rot ballen med målebånd og grave transplantasjon hullet to til tre ganger større og litt dypere enn roten ballen. Sviske alle røttene skadet under utgraving og transport, deretter plassere treet i midten av transplantasjon hullet.

•Backfill transplantasjon hullet med utgravde skitt, fylle hullet med nok jord å holde transplantasjon på plass. Kontroller retningen på treet og eventuelle korrigeringer. Toppen av rot ballen bør selv med eller bare litt over nivået på bakken rundt hullet. Legge til eller trekke fra jord for å heve eller senke basswood sapling i hullet.

•Et treet og vente på jorden for å bosette rundt røttene. Fullføre tilbakefylling transplantasjon hullet med utgravde jord og vann området grundig.

•Spread mulch 3 til 4 inches dypt rundt foten av treet, men ikke røre bagasjerommet.