Hvordan å transplantere et Azalea Bush

February 11

Hvordan å transplantere et Azalea Bush

Asalea er eviggrønne eller løvtre busker og er en del av Rhododendron blomstrende busker. Blooming prangende blomster som rosa, hvit eller lavendel, azalea blomstrer i slutten av våren til forsommeren. Økende fra 2 til 20 fot høyde avhengig av Anselmus, plassere dem i et område i landskapet der de kan sees som langs fortauet eller oppkjørselen. Evergreen asalea kan være transplantert når været er kjølig, som tidlig høst eller tidlig på våren. Løvfellende asalea bør være transplantert tidlig på våren før knoppene svulmer eller høsten bladene har falt men før bakken fryser. Hvis været er varmt, transplantasjon på en overskyet dag eller dagen etter det har regnet.

Instruksjoner

•Velg en ny plassering i verksted eller hagen å plante din azalea busk som delvis skygge og godt drenert jord.

•Dig en grøft 12 inches dyp og bred på den gjeldende plasseringen så hele roten systemet sammen med de fleste jord er fjernet. Løft roten ballen forsiktig ut av hullet fra bunnen med spade. Pakk roten ballen i burlap å jord falle ut av røttene.

•Dig et hull i den nye plasseringen to ganger størrelsen av rot ballen. Endre jord du fjernet med 50 prosent organisk materiale som kompost eller råtnet blader.

•Plasser roten ballen selv med toppen av jord. Fjern burlap. Etterfylle halvveis med jord før vanning å avgjøre jorden rundt røttene. Når vannet faller ut, Fortsett tilbakefylling hullet. Tamp jorda fast rundt azalea busken.

•Et sakte og dypt med å bruke en hageslange. Vann dagen etter transplantasjonen og en gang i uken i to måneder å bosette jord og gjenopprette røttene på det nye stedet.

•Apply en 2 - til 4-tommers lag mulch som furu halm rundt azalea busken forlate 1 tomme rundt stammen avdekket.