Hvordan å transplantere en Agave Cactus fra barnehager

January 18

Hvordan å transplantere en Agave Cactus fra barnehager

Et varmt og tørt landskap er et ideelt voksende miljø for en agave plante. Disse ørkenen sukkulenter bli frodige med tykk, spisse blader som grodde sirkulær arrangement. Etter kjøpet, transplantasjon en agave kaktus fra barnehagen i en tørre, solrike voksende område. Med den riktige oppmerksomheten til sin voksende behov, skal nye agave anlegget trives og vokse energisk i mange år.

Instruksjoner

•Prepare plante området ved å dyrke jorden ned en dybde på ca 6 inches med hage spade. Legg ca 1 tomme av kompost til jord å forbedre drenering, om nødvendig, og bland kompost i jorden. Grave et hull for anlegget som gjør at du kan plante den på samme dybde som det vokser i beholderen midlertidig.

•Finn sørsiden av agave plante ved å sjekke midlertidig plast voksende beholder. Mange barnehager plasserer en identifiserende mark på denne siden av beholderen planting slik at du kan plante agave med denne siden av anlegget overfor hotteste sørlige eksponering. Hvis beholderen ikke har dette merket, spør barnehager for planting råd eller velge en annen barnehage markerer som saftige planter.

•Fjern agave plante fra midlertidig beholderen, holde orden på sørsiden av anlegget som du fjerne den fra beholderen. Overføre anlegget til forberedt hullet slik sørsiden av anlegget vender sør i hullet. Fylle hullet med jord rundt røttene og tamp jorda forsiktig med hendene.

•Drape skygge klut over toppen av agave å skjerme det fra intens sollys mens den acclimates til den nye voksende plasseringen. Holde skygge klut på anlegget til du se anlegget begynner å vokse, og deretter fjerne den.

Tips og advarsler

  • Transplantasjon en agave kaktus mellom mars og mai de beste resultatene.
  • Ikke befrukte et nylig transplantert agave anlegg. Gjødsle neste vekstsesongen etter anlegget har brukt helt til voksende sted.
  • Unngå supplerende vanne den agave kaktusen. Disse plantene er godt egnet til ørkenen forhold og bør ikke vanning.
  • Ikke bruk en med en høyere enn 60 prosent beskyttelse eller du risikerer skjerming for mye sollys fra anlegget. Forlate skygge klut på anlegget for lenge kan føre til gulfarging mangel på sollys.