Hvordan å transplantere Coneflowers

July 10

Coneflowers botanisk kalles Solhatt, er flerårige blomster med en busk voksende vane som lilla petaled blomstrer med en tydelig furry kjegle midt i blomsten som ligner en liten hedgehog. Brukt i århundrer av indianere som medisin, er det fortsatt en populær homeopatisk middel for mange lidelser inkludert forkjølelse og mage plager. Coneflower trives i full sol og konsekvent fuktig, men ikke våt jord og er svært følsomme for tørke forhold. Kornblomst frø kan bli sådd høsten eller våren og modne rotstokker bør være delt og plantet mens sovende i høst eller tidlig på vinteren.

Instruksjoner

•Till og churn jord aerate og løsne den. Fjern alle ugress, gamle røtter og steiner. Legg organisk materiale og noen sand hvis jord er tungt i leire og bland jevnt. Vann forsiktig når ferdig slik at jorda er fuktig men ikke dryppende våt.

•SOW coneflower frø på frisk dyrket jord og dekke over frøene med en 1/4-tommers jord. Hvis sådde i større wildflower meadow stil eller et høsting felt, felles 4 til 7 pounds av frø til hver dekar av bakken. Vann i forsiktig men godt.

•Transplant frøplanter eller eldre planter fra potter i forberedt bakken ved å grave et hull så dypt som the potten til ca 2 inches større. Slip anlegget ut av potten og plass i hullet, tilbake fyller jord å omgi roten ballen samtidig opprettholde samme jord nivå rundt stammen. Trykk ned rundt rot ballen med hånden din kompakt eventuelle luftlommer og vann i brønnen.

•Divide eldre Coneflower rotstokker skjemaet nye personlige planter ved å grave opp den sovende rhizome og skjære den i tre eller fem mindre stykker hver med en krone. Plante rhizome stykker kronen, minst 2 inches under fuktig jord. Transplantasjon nye utendørs sted eller vinter i potter i drivhuset. Pass på ikke å la rotstokker tørke ut etter klipping da dette vil skade deres sjanser for suksess.

Tips og advarsler

  • Coneflower liker ikke konkurranse i hagen så pass på å Luke godt og konsekvent rundt plantene å sikre maksimal ytelse og blomstre.