Hvordan å transplantere asiatiske Jasmine

September 24

Asiatiske jasmine (Trachelospermum jasminoides), også kjent som dverg konfødererte jasmine, er en flerårig vinranke vanligvis dyrket som en bunndekkende. Den har woody stilkene og rikelig bladene som vokser svært nær bakken er tolerant av både tørke og kulde. Asiatiske jasmine er ganske hardføre og krever ikke mye oppstyr når blir transplantert. Klargjør nye planting området før grave jasmin å hindre røttene tørker. Velg sunt utseende klumper og transplantere tidlig på våren.

Instruksjoner

•Prepare den nye planting plasseringen ved å fjerne alle ugress, gress og store steiner. Løsne jorden med en hage gaffel til en dybde på 5 til 6 tommer. Legge til en 2 - til 3-tommers lag med organiske kompost og bland godt med løsnet jord.

•Dig en klynge av asiatiske jasmine nøye, arbeider en hage spade under røttene og løsne dem litt om gangen. Undersøke røttene og kaste noen svært woody eller veldig myk. Bruk fingrene til å skille gjenværende røttene. Klipp sta stykker med skarp saks til å splitte dem.

•Plant nylig delt jasmin på samme nivå som den vokste tidligere. Erstatte løsnet jord og vann til svært fuktig, men ikke våt.

•Et når toppen av jord føles tørr for de første fire til fem uker etter transplantasjonen. Vann bare under svært tørt vær når plantene er etablerte.