Hvordan å tømme avløp på en Inground basseng

March 20

Å eie ditt eget svømmebasseng kan hjelpe deg å slappe av etter en lang dag på jobb, men hva om bassenget er årsaken til mer stress? En tett svømmebasseng avløp kan være et stort problem, og kan ta din bruk av svømmebasseng stopper. For å drenere tresko i inground kan bassenger være spesielt bekymringsfull, fordi de fleste avløp er underjordiske og ikke lett tilgjengelig. Før du kaller en pool reparatør eller begynner å grave opp hagen din å komme til rør, finnes det et par ting du kan gjøre selv som bare kan klare din avløp.

Instruksjoner

• Manuelt fjerne alle store partikler i bassenget og rundt avløpet, som grener, blader, eikenøtter eller andre tunet avfall. Koble bassenget vakuum og bruke den til å fjerne mindre rester rundt avløpet selv.

•Start av svømmebassengets filtersystem. Hvis likevel går tett, kan du brenne ut motoren filtrering systemet ved å kjøre den lenge.

•Sett et tette-buster slange vedlegg verktøy til en hageslange. Du kan kjøpe tette-buster verktøy ved svømmebassenget forsyning avføring og noen oppussing centers. Vedlegget er en sylindrisk, pære-lignende vedlegg som passer inn i avløpet og eksplosjonene tresko løs med høy vanntrykk. Koble den andre enden av slangen til et utendørs vann tappekran.

•Fjern avløpet dekker fra svømmebasseng avløpet.

•Sett tette-buster vedlegget så langt ned i avløpet som det passer. Verktøyet tette-buster vil utvide og forsegle renne når du slå vannet på, så du ikke trenger å holde det på plass.

•Vri vannkran på sakte. Vanntrykket vil bygge og tette buster vil utvide og sprenge tresko gratis med en høytrykk strøm av vann. Du bør bare måtte slå vannet på et par sekunder før tresko er brutt fra hverandre.

•Start av vann tappekran. Fjern slangen og tette-buster vedlegg fra avløpet. Installere avløp dekselet. Slå filtreringssystem igjen og vakuum opp rusk ble tvunget tilbake til bassenget av tette buster. Drain bør være helt klart.