Hvordan å tine en Supply linjen til en bobil

April 16

Hvordan å tine en Supply linjen til en bobil

Dessverre for mange mobile-hjem eiere er viktigste forsyningslinjer i bobiler mer utsatt for frysing enn andre typer hjem (på grunn av mangel på foundation beskytter rørene). Frosne rør kan være et alvorlig problem, og vite hvordan du riktig tine en supply linjen er avgjørende for et hjem eieren- og bobil spesielt. Hvis du eier en bobil, finnes det noen skritt du kan ta hvis viktigste levere linjen har frosset.

Instruksjoner

•Lukk hoved vannforsyning ventilen før du sjekker for skader i røret. I mobile homes er ventilen vanligvis plassert under hjemmet, foruten viktigste vannlinjen. Hvis ikke kan finne ventilen, i brukerhåndboken eierskap for plasseringen.

•Kontroller røret og sjekk for skader. Hvis det er en pause, må repareres og hovedlinjen burde være holdt av (du vil vanligvis bruke en kobber kopling for reparasjoner). Hvis røret er intakt, Finn frosne området. Ofte en frossen pipe vil demonstrere frost i det berørte området, eller vil det være en liten kul hvor vannet er frosset.

•Assuming røret er ubrutt, snu vannforsyning igjen og åpne alle kraner i huset. Holde vanntrykket på ville hjelpe for å påskynde tiner prosessen når vannet begynner å piple.

•Apply varme til det berørte området. Det er flere måter å bruke varmen, men den viktigste hensynet bør alltid være sikkerhet. Bruk aldri åpen flamme og være svært forsiktig når du bruker elektriske apparater potensielt sprukket rørene. Hvis bruker en hånd hårtørker eller elektrisk ovn, gjelder varme til det berørte området sakte, fra kranen og jobbe bakover, og sørg for ikke å sette noen nærliggende elementer i brann. Plass en cookie ark eller et ark med aluminiumsfolie bak luftstrømmen å avlede noen varm luft fra sårbare overflater. En annen metode (tryggere men litt messier) er å vikle håndklær rundt området og hell varmt vann på håndklær. Fortsette å bruke varme til røret til vannet strømmer igjen.

Tips og advarsler

  • Åpen flamme som propan fakler bør aldri brukes å tine frosne rør. Ikke bare kan en åpen flamme skade røret, men potensialet for forårsaker brann er for høy til å rettferdiggjøre bruken.
  • Bruk aldri kokende vann for å oppheve en pipe. Ekstrem varme forskjellen kan forårsake røret å briste. I stedet bruker varmt vann og gå sakte.