Hvordan å teste Mold i vegger

October 28

Mold vokser i mørke og fuktige områder, så det er fornuftig at området bak veggene bør kontrolleres regelmessig. Hvis hjemmet har tak eller kjelleren lekkasjer, kan mold finnes i områder direkte over eller under lekkasjer eller rett ved siden av en hjørne lekkasje. Mange typer mold er farlig for mennesker og dyr, inkludert svart mold, som ble funnet i mange hjem etter orkanen Katrina.

Instruksjoner

•Plasser en linjal på veggen som du vil teste for mold. Teste et hjørne slik at du har en flat overflate og en rett linje. Bruke en blyant å spore 5 inches langs øvre kant på linjalen. Flytte hersker vinkelrett på høyre side av 3-tommers merke og merke en annen 5-tommers linje. Gjenta dette for de andre to sidene til å opprette et felt som er 5 inches på alle sider.

•Bruk gips kniv å forsiktig score langs rute på veggen. Gjenta fire ganger, hver gang går dypere inn i score merkene, for å svekke kvadrat området.

•Hold hammer nær hodet og forsiktig treffer midt på torget 5-tommers å banke det ut av veggen.

•Shine en lommelykt i hullet du nettopp opprettet i veggen og se etter mold i hjørnene, nær taket og støtte bjelker. Mold kommer i alle forskjellige nyanser av grått og svart, og kan vises herdet eller myk og smidig på veden. Behandle ethvert område som synes å ha mold umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Sjekk alle rom som deler en vegg med en overflate av mold. Mold migrerer til områder som er mørk og fuktig, og hvis fukt sprer seg gjennom skogen, mold vil spre også. Det er mange forskjellige mold behandlinger på markedet for huseiere. Det er vanskelig å skille mellom forskjellige arter av mold; leie en ekspert til å identifisere mold.