Hvordan å teste for sigarettrøyk i hjemmet

October 29

Sigarettrøyk er en ganske opplagt og sterk lukt som kan vanligvis oppdages av nesen av en ikke-røyker. Men hvis du trenger solid bevis på at noen er smug røyking hjemme, er det luften kvalitet oppdagelsen selskaper og enheter som kan bekrefte tilstedeværelse av sigarettrøyk rester. Røykvarslere som er spesielt utviklet til å oppdage sigarettrøyk er også tilgjengelig som kan fange noen i loven. Standard røykvarslere er vanligvis ikke kjøpedyktig merker sigarettrøyk og er ineffektiv som et forsvar mot røyking i hjemmet.

Instruksjoner

•Hire en luften kvalitet oppdagelsen selskapet eller konsulent til å kjøre en rapport for luft-kvalitet hjemme. Dette er de fleste ofte lokale selskaper eller enkeltpersoner som kan komme i huset, teste luften og gi deg en rapportere detaljen bestemt gasser og røyk, inkludert sigarettrøyk. Et billigere alternativ ville være å kjøpe et hjem luften kvalitet test kit, men resultatene kan ikke være så nøyaktig som dem som leveres av en profesjonell.

•Purchase en luften kvalitet detektor som spesifikt angir det finner sigarettrøyk. To slike enheter er Bosch Macurco D381 luften kvalitet detektoren og Enercorp AQT-2000 Air Quality Monitor, som kan oppdage ulike gasser og røyk, som de etterlatt av sigarett røyk.

•Installer luften kvalitet skjermen med instruksjonene med din bestemte.

•Kontroller luften kvalitet skjermen på daglig basis. Hvis sigarettrøyk finnes, men du ikke vet som røyker eller når røyking finner sted, kan du vurdere å kjøpe og installere en sigarettrøyk detektor.