Hvordan å teste for kontinuitet i elektriske ledninger

April 21

Når det gjelder feilsøking en elektrisk krets en av de mest enkle testene er kontinuitet testen. Navnet på testen innebærer hva testen gjør det tester for en kontinuerlig krets, betyr at ingenting er ødelagt eller åpnet i ledningen eller krets. Alle ledninger og kretser har en viss motstand tilknyttet avhengig av størrelsen på ledninger, lengden på ledningen og materialet wire eller krets.

Instruksjoner

Utstyr oppsett

•Av hensyn til sikkerheten, koble strømforsyningen til alle elektriske kretsen som du arbeider med.

•Start urskiven på multimeter til indikatoren merket "ohm" å teste for motstand. En kontinuitet test er egentlig en test for motstand i en krets eller, mer presist, den motstanden eksisterer og det er ikke en åpen eller ødelagt krets. Multimeter har to test føre ledninger på det som ser ut som kulepenner. Rødt er den positive siden; svart er den vanlige siden.

•Plasser slutten av hver test føre multimeter i hver ende av ledningen eller krets å avgjøre om det er en indikasjon på motstand. Hvis det er motstand i ledningen, deretter kontinuitet testen er positiv og viser en verdi på multimeter. Hvis mengden av motstand viser null, er wire eller krets åpen eller ødelagt.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du tester en krets eller wire som er ment å være en lukket sløyfe.
  • Aldri arbeid på ledninger eller kretser som har strøm i dem.