Hvordan å tenne pergolaer

January 18

Nyt en magisk og festlig kveld under en vinranker pergola med myk og glødende lys. Festlig og muntre, lysene er det perfekte tillegget til pergola. Bruk dem til å lyse opp et kveldsmåltid med venner og familie eller nyte en varm sommerkveld. Med et bredt utvalg av utendørs lys å velge mellom, er du sikker på å finne de passer til pergola og utendørs palett.

Instruksjoner

•Hang en rekke papiret lanterns fra vinranker taket av pergola for en godt opplyst og magisk "taket". Nestle dem på bunnen av hver pergola innlegg for en elegant design.

•Stake stående aksent solenergi lys rundt hele periferien av pergola. Tilstøtende hagen senger og blomsterhagene, nestle dem i din hage plass til å utvide det lyset til omkringliggende senger.

•Legg hvitt lys rundt pergola gir et mykt, koselige glød. Start med tekstbryting pergola innlegg med tråder av hvitt lys. Legge mer over taket i pergola. Vikle i nærheten trestammer og grener og landskaper med hvitt lys å gi din uteområder en virkelig imponerende følelse.

•Legg små lys i gamle syltetøykrukker langs gangveier og stein stier til og fra pergola. Bruke dem på terrassen og aksent for et koselig lett under utendørs middagsselskaper.