Hvordan å tenne Gas logger peis

May 29

Hvordan å tenne Gas logger peis

Sørøst, har dette vært en uvanlig harde vinteren. Med temperaturer konsekvent slippe til tenåringer, brukte vi vårt gas logger peis med uvøren oppgivelse. Denne artikkelen vil gi enkle tips om hvordan du lette din gasspeis.

Instruksjoner

•Purchase grilling og peis tannpirkere. De er vanligvis 11 inches lang, slik at du kan trygt lys din peis uten å bli for nær falmes når det lyser.

•Plasser nøkkelen peis i gassventilen og gjør sikkert at det er helt av. Du må sørge for at det er ingen gass røyk siver i luften så sørg for at utgivelsen gassventilen er av. Hvis du setter nøkkelen i ventilen, og finner at det er ikke helt av, ikke lys peisen, åpne vinduer og dører slik at en gass som har vært konstruert luften forlater hjemmet.

•Strike din kamp og sted den på under gassen logger, men på toppen av peisen ristene. Hvis du ikke har peis kamper, kan du bruke jumbo størrelse kamper. Bare sørg for at nøkkelen er i utgivelsen gassventilen før du strike kampen. Slå to eller tre kamper og slippe dem i åpningene mellom gass loggene. Igjen, dette hjelper mot brennes. Det kan ikke understrekes nok at utgivelsen gassventilen bør helt av før belysning eller slående kampen.

•Når dine treff er opplyst under peisen, snu sakte nøkkelen slik at gassventilen langsomt slipper gassen fra loggene. Nå brannen skal lyse og du kan finne ut hvor høyt eller lavt du ønsker den skal være. Jeg har tatt et koblingen i ressurser-delen på denne siden for gass brennende ildsteder.

Tips og advarsler

  • Ikke slå gassen før belysning kampen. Dette øker risikoen for en eksplosjon.
  • Hvis du har små barn, aldri forlate nøkkelen peis i utgivelsen gassventilen.