Hvordan å tenne forhåndslagde peis logger

April 22

Forhåndslagde peis loggene er veldig praktisk for alle som elsker en varm brann på en kald kveld. Det er flott å starte en brann den gammeldagse måten med et tre-loggen som er den perfekte størrelsen, form og vekt og det er tilstrekkelig tørr å støtte brann. Men det er ikke alltid mulig å ha logger som dette på hånden, og du kan en time eller to å nyte brannen. I slike tilfeller er en forhåndslagde log perfekt for anledningen.

Instruksjoner

•Plasser peisen logge på en stand i din peis. Ta lommelykten og skinne opp den fløy om det er åpen eller lukket. En brann med en lukket fløy kan føre til en katastrofal situasjon. En lang metallisk arm kan du åpne den fløy hvis det er lukket. Trekk den mot innsiden av rommet for å kontrollere at den er åpen.

•Den logg vil være pakket i papir. Det vil enten være en stripe på toppen av loggen til lys eller en sirkulær flekk på forsiden av loggen å sette lang peis kampen. Det er ikke nødvendig å legge noe til ligningen. Loggen skal lyse uten veden tre, papir eller tennvæske.

•I en gasspeis, fristelsen kan være å skru på gassen første. Dette vil sikre at loggen fanger brann lett, men det betyr også at loggen vil brenne for fort. En forhåndslagde peis Logg skal vare en time eller to, avhengig av størrelsen. Men hvis gass står på, vil loggen brenne mye raskere.

•Lukk skjermen foran peisen mens loggen brenner. Det er ikke nødvendig å lukke glassdørene, fordi vil du føle varmen av brann. Men ved å lukke skjermen, vil du holde din familie og din hjem tryggere. En lukket skjermen vil sørge for det er ingen gnister eller asken hopper ut av ilden.

•Har flere forhåndslagde logger på side. Kan du lage brannen vare lenger, og brannen vil trives i flere timer hvis du har to eller tre ekstra logger. Selv om du ikke ønsker en lengre brann, vil du være forberedt for din neste erfaring.

Tips og advarsler

  • Lang kamper er best for belysning peisen logger. Du blir renere, og det vil være lettere å finne merket stedet for lys.
  • Ikke ta av papiret som er pakket rundt loggen. Det er designet for å brenne og vil gjøre belysning loggen mye lettere. Alltid overvåke barn rundt bålet.