Hvordan å tenne en varmt vann varmeapparatet kontrollampe

May 8

Hvordan å tenne en varmt vann varmeapparatet kontrollampe

En eldre gasskraftverk varmtvannsberederen har en stående med kontrollampe som branner brenner, som igjen produserer varmt vann. Moderne vann varmeovner har gått til elektronisk tenning lys brenneren, men står indikatorlys vann varmeovner er fortsatt svært vanlig. Før du forsøker å tenne en varmt vann varmeapparatet kontrollampe, kontroller varmeren fungerer mekanisk. Mange ganger en kontrollampe vil gå ut på grunn av en dårlig thermocouple, og før en ny er installert, vil det være nesten umulig å holde en pilot lett relit.

Instruksjoner

•Start av både gassventilen, som vil være en rød håndtak på viktigste linjen ved varmtvannsberederen, og hovedkontrollventilen, som monteres i den nedre fronten av vanntanken.

•Vri Varmeapparat temperaturen ringe til den laveste innstillingen, eller "pilot" innstillingen, hvis aktuelt. Dette sikrer at bare piloten lyset vil ha gasstrømmen og ikke brenneren.

•Fjern indikatorlys tilgangspanelet på bunnen av varmtvannsberederen. Det er plassert på forsiden og holdt av tyngdekraften klipp. Du vil kunne bare dra det opp og ut av varmtvannsberederen.

•Vri gassventilen igjen og slå hovedkontrollventilen for innstillingen "pilot".

•Trykk kontroll ventil knotten ned, som slipper gass til piloten lyset.

•Lyseffekt lyset lettere eller peis match og plasser den inne det på plass. Bruke belysning fra flammen for å finne de små kobberrør, som vil være thermocouple, og følge den der indikatorlys munnstykket ligger på slutten av røret.

•Berørings flammen skal indikatorlys munnstykket, mens du fortsetter å holde nede ventil kontrollknappen. En blå flamme vises, og dette vil være den faktiske indikatorlys. Fjern lettere eller passer på dette punktet, og hold ventilen kontrollknappen for ca 30 sekunder. Nå trenger ikke å være nøyaktig, og du kan telle dette ved å si, "ett tusen en," "ett tusen to," og så videre.

•Release ventil kontrollknappen og piloten vil være relit. Erstatt plass, og vri temperaturen til varmt vann temperaturinnstilling du velger. Hvis brenneren går ikke og piloten går igjen, Gjenta trinnene og relight piloten. Men hvis piloten nekter å bli opplyst etter belysning den en gang, erstatte thermocouple før du prøver igjen.