Hvordan å tenne brenner sparebluss

October 28

Det farligste stedet i huset er kjøkkenet i kjøkkenet er det farligste stedet komfyren. Det er tider når piloten lyset på komfyren blir utbrent. Det er viktig at du kan identifisere at det har blåst, og hvordan å tenne den. Du trenger å vite hvordan du gjør dette slik at du ikke ender opp å la gassen sive inn i hjemmet ditt og skape en brann.

Instruksjoner

•Den første skritt i relighting din indikatorlys er å fjerne noe av ovnen din inkludert noe dekorative og brennerne. Da heisen på toppen av ovnen. De fleste komfyr kan ta av helt, men noen løft, og har en bar der du kan prop det opp så du kan få tilgang til piloten lysene og også rengjøre under toppen.

•Du skal nå kunne se piloten lysene under kokeplate. Det bør være 2 eller 4 av dem. Hvis de er tent, bør du kunne se den blå flammen av lys. Identifisere hvilke brennere har brent ut deres indikatorlys.

•De siste trinnet er å lys en kamp og lys brenner som er deaktivert. Brenneren bør lys rett opp fordi den har gass går gjennom det, bare ikke flamme. En kamp er enklere å bruke lys man fordi du kan ha et par inches av nå med dem. Når du har det lys, lukke opp ovnen toppen og begynne å lage mat!