Hvordan å ta vare på og vedlikeholde Hibiscus blomster

October 8

Hvordan å ta vare på og vedlikeholde Hibiscus blomster

Hibiscus slekten omfatter en rekke av blomstrende planter dyrket både ornamentals eller, i tilfelle okra, som mat. Gartnere premie dekorativ hibiscus planter for deres enorme, fargerike blomster, noe som kan måle 12 inches tvers i enkelte Sorter. Blomster vanligvis kommer i rød-oransje, lavendel, gul, brun og hvit med enorm variasjon i skyggen. Gartnere kan velge mellom både hardfør staude hibiskus og tropiske hibiskus, som ikke kan overleve kulden og plantet som ettårige eller bringes innendørs som potteplanter. Hibiscus planter krever lite spesiell omsorg for å produsere show-stopper, strålende blomstrer.

Instruksjoner

Planting Hibiscus

•Samler opp og sende en jordprøve til en lab for å teste. Direktenummeret kontorer ofte tilby denne tjenesten eller kan anbefale en testing lab. Hibiscuses vokse i en rekke jord, men fungerer best i litt surt jordsmonn, med en pH på 5.5 til 6.5. Næringssalter mangler kan oppstå i jord med en pH over 7.

•Incorporate organisk materiale som blad utklipp, godt råtnet gjødsel eller kompost i jorden, siden hibiscuses trenger et godt drenert jord.

•Dig planting hull så dypt som rot ballen og 1 fot bredere enn roten ballen på alle sider. Fylle planting hullet med jord opp til linjen som hibiskus ble plantet i barnehagen. Bruk en innsats, eventuelt for å støtte anlegget.

•Spread økologisk mulch som blad søppel eller furu bark rundt hibiskus å hindre ugress og å holde på fuktigheten, men tillater ikke mulch komme i kontakt med anleggets stammen.

Hibiscus omsorg

•Fertilize planter med en nitrogengjødsel til blomstene begynner å åpne i midtsommer. Etter bytte til fosfor gjødsel å oppmuntre blomstrende.

•Prune tilbake hardfør hibiscus til 1 fot når den når 2 fot i høyden å oppmuntre blossom produksjon. På slutten av sommeren, vil anlegget tilbake dø i bakken før nye sent på våren. Beskjære tropiske evergreen hibiscuses lett gjennom hele vekstsesongen. University of Florida IFAS forlengelsen anbefaler beskjæring i tredjedeler til unngå å avbryte blomstrende. Beskjære en tredjedel av de lengste og gjenta månedlig for de neste to månedene.

•Et planter slik at de får nok fuktighet hver uke for å suge jord til 12 til 18 inches.

•Fjern blomster etter blomstrende for å stimulere produksjonen av mer blomstrer.

•Gå tropiske hibiscuses innendørs når natten temperaturer når 50 grader Fahrenheit eller nedenfor.

Tips og advarsler

  • Velg hibiscus basert på utseendet av blomster, men også størrelsen på anlegget. Hibiscus planter spenner fra dverg størrelser til kultivarer som overstiger 20 fot i høyden. De mange tilgjengelige hibiscus kultivarene betyr også at enkelte Sorter kan overleve utfordrende jordsmonn og klima forhold bedre enn andre. Native hibiscus planter, for eksempel kan ofte vokse i dårlig drenert eller ufruktbar jord.