Hvordan å ta vare på og vedlikeholde en tre Playset

September 17

Få et tre spille sett er en av de viktigste milepælene i en familie utvikling. Tross alt, nå har barna et sted å klatre, swing og generelt gå vill uten at du trenger å bekymre seg. Du har sikkert gjort en betydelig investering på trelast, klatring vegger, plast lysbilder og svinger. Hvis du vil sikre dine spill sett blir mange år av trygg og morsom, må opprettholde og omsorg for det regelmessig. Heldigvis mest moderne spille sett er laget av lav-vedlikehold materialer, og omsorg for dem er lett. Her er noen tips om hvordan du får mest ut av apparatets tre spill.

Instruksjoner

Hvordan å ta vare på og vedlikeholde en tre Playset

•Ikke en vanlig inspeksjon av spillet satt. Gjør det en del av rutinen hver gang du klippe gresset, og på den måten du vet nesten umiddelbart hvis det er noe galt med utstyret. Når du gjør din inspeksjon, se for å se at ingenting har brutt ned eller sprakk. Kontroller at alle bolter og skruene strammes så langt i de kan gå, og at det er ingen skarpe kanter eller biter stikker ut som kan føre til kutt eller andre skader. Husk en skjorte eller snor kan få snagged på en fremstående bolt, og kan føre til kvelning.

•Kontroller at swing kjedene er stabile av yanking på hver av dem. Pass på at S-koblinger er helt lukket. Se etter av maskinvare, og hvis du finner et stykke som er skadet eller degradert, angi skuespillet satt utenfor grensene til kan du erstatte stykket.

•Rake. Hvis ditt spille sett sitter på løs fylle materiale, i stedet for på gress, rake gjennom materialet hver uke og trekke ut noen biter av skitt eller debris. Legge mer løs fylle padding til bakken området hvert år, til en dybde på anywhere fra seks til 12 inches (sjekk din lokale retningslinjer for detaljer). Se etter sprekker i noen plast komponenter, for eksempel lysbilder eller svinger. Hvis du finner sprekker, bør swing eller lysbildet erstattes umiddelbart, ikke reparert.

Sørg for at du et lokk på noen sandkasse områder av stykket satt. Trekket må være lys nok til at barna kan trygt fjerne den, enten fra utsiden eller innsiden, og tung nok å oppbevare det blåser bort på vindfulle dager. Rake sandbox regelmessig for å sikre at det ikke er noen dyr avføring i den. Hvis du finner dette, må du tømme hele sandbox og erstatte sanden.

•Vaskestasjonen tømmes spill satt i begynnelsen av hver sommer med en kraft vaskemaskin. Denne ville feilfri av en mikroskopisk farene som bakterier, fugleskitt eller insekter som kan ha hengende over vinteren. Sørg også for å forsegle tre med polyuretan å holde den vanntett. Selv om de fleste tre lekesett er trykkbehandlet for å holde mugg og insekter ut, Undersøk strukturen regelmessig for å sikre at det ikke er noen insekter som har gjort seg inne. Veps og maur hekker ofte i tre, så pass på å gjøre en grundig inspeksjon. Sjekk dine spill sette regelmessig og barna vil ha mange år lykkelig og trygg spilletid.