Hvordan å ta vare på og rengjøre en Vinyl gulv

June 7

Hvordan å ta vare på og rengjøre en Vinyl gulv

Vinyl gulv er et effektivt spare penger alternativ til dyre fliser og marmorgulv. De ser attraktive og kan kle opp ethvert rom. Vinylbelegg er enkel å installere, perfekt for gjør-det-yourselfer. De fleste vinylbelegg er peel-og-stick flisen. Hele gulvet kan installeres i løpet av timer. Med riktig pleie og rengjøring, kan vinyl gulvet se nesten nytt år.

Instruksjoner

•For å rengjøre en vinyl gulv regelmessig, bruke en mild oppvaskmiddel og varmt vann med en mopp. Bruk ikke varmtvann. Varmen fra vannet vil løsne limet på den vinyl backing. Regelmessig rengjøring skal utføres på en ukentlig basis, eller mer hvis gulvet er i en høy trafikk område.

•For å ren flekker, bruk en 50-50-blanding med blekemiddel og varmt vann med en mopp.

•Du ren tunge flekker, bland 1/2 kopp glyserin med 1 1/2 kopper vann. Nyt en ren klut i blandingen og deretter vri ut fille slik at det er fuktig men ikke dryppende. Lå våte fille på flekken og la den satt over natten. Vaske gulvet med en mild oppvaskmiddel og varmt vann om morgenen.

•Du rene utslipp som neglelakk eller maling, blot opp så mye av spill som du kan. Ikke gni spill, fordi du vil smøre det. Vent til det overskytende tørke. Når overskytende av utslippet har tørket helt, bruk fint stålull å forsiktig skrubbe av de resterende stedet.

•For å fjerne svarte sko markerer bruk sitron juice på en myk børste til å skrubbe bort merker.

•For å fikse en vinyl gulv flis som har begynt å løfte på kantene, bruke en hårføner for å varme opp vinyl gulv flis og selvklebende bakside til varme til touch. Sted noe tungt på kanten for en time eller så.

Tips og advarsler

  • Alltid kjøpe ekstra gulvfliser i tilfelle noen eksisterende fliser skadet.