Hvordan å ta fra hverandre vask

June 19

Hvordan å ta fra hverandre vask

Ta fra hverandre vask er ikke så vanskelig som det høres ut, men du må være forberedt på å ta en ettermiddag for å få det gjort riktig. Avhengig av hvor vasken ligger og hva er festet til, kan du se på flere timer med møysommelig arbeid. Du ønsker ikke å ødelegge noen benkeplater, rør eller vasken selv mens du arbeider, så god forberedelse og riktig verktøy er nøkkelen. Og når du er klar til å begynne, er det best å gjøre det i ett skudd.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til vasken. Du kan være heldig og har en ventil rett under vasken; Hvis ikke, Finn viktigste utkobling ventilen for huset ditt.

•Plasser en seng av filler ned under vasken for å fange noe vann. Bruk en pipe skiftenøkkel angre nøtter og koble to vannforsyning linjene, som skal være mindre enn stor røret kommer fra din avløp.

•Sett en bøtte under U-formede røret til fange noe vann. Koble den med pipe skiftenøkkel.

•Look på hvordan vasken er montert til disken. De vanligste mount er et rim går rundt vasken på disken. Det er også monterer der vasken er bygget i eller nivå med countertop og noen monterer der vasken er under telleren. Du må enten løfte vasken eller trekke den fra bunnen, avhengig av mount, så vær forberedt som du løsne den.

•Look opp fra under vasken. Det finnes en rekke klemmer vasken vedlegges telleren. Angre disse klemmer med en skrutrekker.

•Bruk skrutrekkeren å skrape alle fuger utenfor kanten av vasken der det var festet til disken.

•Disassemble kranen etter at du har løftet vasken ut. Når du erstatter kraner, er det best å ha en brukermanual, fordi måten kraner er montert kan variere mellom design.