Hvordan å ta fra hverandre, inspisere, reparere og sett sammen en Leaky Baderom tappekran

June 3

Hvordan å ta fra hverandre, inspisere, reparere og sett sammen en Leaky Baderom tappekran

En liten lekkasje i bad kranen fører opp til 70 gallons av vann per dag, ifølge byen San Jose nettstedet. Verre, ignorere at lekkasjen og det blir en jevn steam dyrt vann pouring i avløpet. Fikse lekkasjen er enkel, krever bare noen få verktøy og en del av en ettermiddag.

Badekar og dusj kraner kan kreve en rørlegger socket fastnøkkel hvis kranens indre arbeid ligger bak veggen. Ellers, de er reparert det samme som en Oppvaskkum tappekran. Det finnes hundrevis av stiler av kraner tilgjengelig, men bare to hovedtyper. Komprimering faucets har separate håndtak å kontrollere varmt og kaldt vann. Washerless kraner kan ha én eller to håndtak.

Instruksjoner

Ta fra hverandre kranen

Slå av vannet til kranen. Vanligvis er det en forsyning ventil under vasken eller bak kranen. Hvis du ikke finner det, eller kan ikke nå det lett, slå av vannforsyningen til huset. Bestemme hva slags tappekran. Washerless kraner varierer i design, men de kommer fra hverandre på samme måte som komprimering faucets. Jobb deg ned i skive eller kassett som lekker.

•Pry dekorative hetten fra håndtaket, bruke en tynn kniv. Unngå riper kranen. Ta ut skruen under dekselet og håndtak.

•Løsne panseret mutteren med en skiftenøkkel eller en rørleggere skiftenøkkel. Skru mutteren og ventilen stammen under den.

•Fjern skruen på bunnen av ventilen stammen som holder vaskemaskinen på plass. På en washerless tappekran, fjerne mutteren og klippet holder ventil kassetten på plass.

Reparere lekkasjen

•Kontroller ventilen stammen og tappekran for underskriver av mineralforekomster eller slitasje. Rengjør delene grundig, skrubbing med en liten børste.

•Bytt deler som er pitted, erodert eller som ikke kommer rene. Bytte hele kassetten på en washerless tappekran.

•Bytt vaskemaskinen med nøyaktig lik. Ta vaskemaskinen til butikken med å sikre at du får riktig vaskemaskinen. Sett i skruen som holder vaskemaskinen på plass.

Montere kranen

•Plasser ventilen stammer tilbake på plass, våren er fortsatt i posisjon under den.

•Bytt panseret mutter og stram den.

•Sett håndtaket tilbake på og skru den på plass. Pop av dekorative dekselet tilbake på plass, skyve for å låse det fast i håndtaket.

Slå vannet tilbake på og Bekreft at kranen er lekkasjer.