Hvordan å ta fra hverandre en Vinyl gjerde

May 18

Hvordan å ta fra hverandre en Vinyl gjerde

Enten du erstatte eller fjerne din vinyl gjerde eller du bare trenger midlertidig ut av veien, må du vite hvor å ta den fra hverandre. Mange vinyl gjerde bruker et system av hakk og ruter (en enkel sette systemet) for samlingen, og andre har skruer og braketter må du håndtere. Demontere er en enkel prosess som du kan gjøre selv.

Instruksjoner

•Determine hvis gjerde panelene er knyttet til gjerdet innlegg med hakk eller skruer. Betrakte din gjerdestolper og undersøke hvordan skinnene gjerde er festet. Vil du enten se skruer og brakettene holder skinnene på gjerdet eller endene av skinnene blir innenfor stolpe.

•Hvis gjerdet bruker skruer og parentes, bruk en skrutrekker til å fjerne hakeparentesene fra begge ender av hver rail. Vri skruer alle parenteser og rails og skyv panelet gjerde ut fra mellom innleggene.

•Hvis gjerdet bruker hakk, trekk på toppen skinnen på gjerdet først. Rykk på skinnen tvinge hakkene av ruten av innlegget. Bruk trykk legge som du trekker på jernbane og prøve å tvinge det ut av ruten. Hvis du ikke trekke ut av innlegget, bruke en gummihammer for å slå det gratis. Trekk på jernbane og trykk på innlegget med klubbe til frigjør. Fjern den nederste skinnen av gjerdet, følger samme fremgangsmåte.

•La pickets av skinnene av frigjort gjerde panelet. Stable paneler og skinnene på noen skrap trestykker å holde vinyl fra riper.

•Bruk et innlegg hull digger å grave ned sidene av gjerdet innlegg. Gjerdestolper er vanligvis to til tre føtter i bakken; grav fram nederst på innlegget. Trekke innlegget ut av bakken og stable det med pickets og skinner.