Hvordan å ta fra hverandre en regn rennesteinen Downspout

November 1

Hvordan å ta fra hverandre en regn rennesteinen Downspout

Nedløpsrør er en viktig del av en hjem rennesteinen system. De omdirigere regnvannet som ruller av taket fra hjemmet yttervegger og foundation. De er ofte laget av aluminium, som er lett, enkel installasjon og fjerning. Når nedløpsrør bli tett med rusk eller skadet, kan du ta dem fra hverandre eller helt fjernes for rengjøring og reparasjoner.

Instruksjoner

•Trekk til skruen som fester downspout's bunnen albuen til downspout; Det er vanligvis en skrue, men det kan være to. Bruk skrutrekker eller en mutter sjåfør hvis skruen er et Sekskantet hode å fjerne skruene. Koble bunnen albuen fra downspout.

•Fjern skruene fra downspout stroppen med mutter driveren. Lene en stige sikkert mot bygningen eller hjem. Klatre på stigen og fjerne skruene fra øvre downspout stropper med mutter driveren. Det er vanligvis en downspout stropp hver 6 fot.

•Skru og fjern skruene som holder den øverste downspout albuen til regn rennesteinens slipp stikkontakt med mutter driveren. Frakople og fjern downspout fra regnet rennesteinen.

Frakobles downspout fra gjenværende albuene. Fjern skruene med mutter sjåfør. Nedløpsrør kommer i solid 10-fots lengder og kommer ikke fra hverandre.