Hvordan å ta fra hverandre en lysekrone

October 19

Hvordan å ta fra hverandre en lysekrone

Ta fra hverandre en lysekrone er ikke en vanskelig prosess, men det kan ta litt tid, avhengig av størrelsen og kompleksiteten av lysekroner. Enten du beveger lysekroner eller bare må rengjøres, gjøres dette prosjektet på egenhånd. Hvis du rengjør lysekroner ofte - minst to ganger i året, bør du ikke trenger å ta den fra hverandre; men hvis det har vært en gang mellom cleanings, ta ned lysekrone, bit for bit, vil tillate deg å gi den grundig.

Instruksjoner

•Ta flere bilder av lysekrone med forskjellige vinkler og nivåer før du tar det fra hverandre hvis du har et diagram eller det er vanskelig å følge. Dette vil hjelpe deg finne ut hvordan å montere den når du er ferdig rengjøre hver del eller har flyttet til den nye plasseringen.

Slå av lysene og vente pærene å kjøle seg ned før du fjerner dem fra lysekrone.

•Prepare et sted å sette lysekrone brikkene når de er fjernet. Dette kan være på en tabell med gamle cotton t-skjorter spredt over den eller en bøtte med strimler av bomull eller lagt inn. Det er også nyttig å plassere bomull på gulvet under lysekrone i tilfelle som et stykke skulle falle.

•Fjern krystallene nøye og plassere dem i mellom lag av bomull hvis du lagrer dem eller over bomull å forberede dem for rengjøring og gjenoppbygging.