Hvordan å ta fra hverandre en kjøkkenvasken tappekran

May 4

Ta fra hverandre en kjøkkenvasken tappekran erstatte eller reparere det er en enkel oppgave med riktig verktøy og kunnskap. Avhengig av kranen du har, er det ulike teknikker for å bruke når demontere en tappekran. Det finnes fire vanlige typer kraner.

Instruksjoner

Forberedelse

•Determine typen tappekran du har. Det finnes fire hovedtyper, og hver er demontert annerledes: ball, kassett, komprimering og plate. En enkelt-håndtak kraner er vanligvis en ball, patron eller disk tappekran. Et kjøkkenvasken med to kontroller er en komprimering tappekran.

•Differentiate mellom kranene. En ball tappekran roterer med en single spaken på en spor metal ball. En patron Kranen inneholder en metall- eller plastplate patron. En disk tappekran gjør at kranen til å flytte siden, løftet og senket. Hvis du ikke kan fastslå typen tappekran, noter merket og modellen og ringe din lokale jernvarehandel.

•Locate vann utkobling ventil under vasken og omdreining den å slå den av; Du kan vanligvis gjøre dette for hånd.

Begynn demontering

•Locate skruer. Dette finnes under caps av tappekran håndtak. Lirk opp caps med en flat skrutrekker. Hvis du ikke har avkortet tappekran håndtak, se etter skruene i håndtaket eller håndtak.

•Ta hverandre en ball tappekran ved fjerne hetten og skrue og dra av håndtaket. Finn ballen, sel og kilder. Legg merke til hvordan kildene er installert. du må erstatte dem i den samme rekkefølgen. Bruke pinsett for å fjerne fjærer og ventilseter, og vri og løfte tuten. Finn O-ring og fjerne den fra huset (Bytt den om vasken lekker). Også erstatte ventil sel, fjærer og ball; installere komponentene nøyaktig slik du demontert dem.

•Ta hverandre en patron Kranen ved å fjerne hetten og skru ut skruen på håndtaket. Fjern håndtaket ved å løfte det opp, mutteren ved hjelp av tang og tuten ved å løfte det. Finn beholde klippet og trekk den ut med tang. Finn O-ring og fjerne den. Fjerne patronen ved å trekke det oppover med tang. Sett om nødvendig. Koble alle komponenter nøyaktig slik du demontert dem.

•Ta hverandre en komprimering tappekran ved å fjerne dekselet og skruen. Løft og fjerne håndtaket, og skru mutteren fra kranen. Bruke tang, skru stammen; ta ut skruen som holder vaskemaskinen. Fjerne vaskemaskinen (Bytt den om vasken lekker). Også erstatte stammen og O-ring hvis det ikke er lekkasjer.

•For å ta fra hverandre en disk tappekran, løfte håndtaket, finne skruen og fjerne den. Fjern håndtaket og boliger. Finn diskkassett fjerne skruene, og løft disken ut. Erstatt disken hvis den er sprukket. Rengjør og skyll sylinderen åpning, og installere nye pakninger om nødvendig. Installere alle komponenter på nytt slik du demontert dem.