Hvordan å ta fra hverandre en dusj tappekran

July 29

En dusj tappekran er vanligvis en av tre stiler. Enkelt-håndtak dusj kraner benytte én verdi for å kontrollere både flyten av vann og vannets temperatur. To-håndtak dusj kraner har ett håndtak som styrer kaldt vann og ett av håndtakene som styrer varmt vann. Tre-håndtak kraner bruker en referanse til kontrollen varmt vann, kontrollere kaldt vann og en tredje håndtere som avleder vannstrømmen enten badekar tuten eller dusjhodet. Uansett hvilke stil, er ta fra hverandre en dusjbatteri den samme.

Instruksjoner

Slå av vannet på viktigste stengeventilen ved vannforsyning.

•Fjern plast hetten ligger i sentrum av den tappekran håndtak. Lokket kan fjernes ved å lirke det gratis med en liten flathead skrutrekker. Fjerne denne cap vil utsette håndtakene beholde skruen.

•Fjern kranen håndtak fra kranen. Ta kranen håndtaket beholde skruen i midten av håndtaket. Denne skruen kan fjernes med en Phillips head skrutrekker. Med skruen fjernet, dra i spaken fra veggen for å fjerne den.

•Fjern den escutcheon platen, som sitter rundt kranen ventilen mot den dusj veggen. Platen kan fjernes ved å enten lirke den av med et flathead skrutrekker, eller ved å skru ut escutcheon plate, avhengig av modellen.

•Fjern panseret mutteren fra kranen. Bonnet mutteren er en stor mutter som sitter rett bak escutcheon plate. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne panseret mutteren ved å skru mutteren i retning mot klokken til den er frigjort.

•Fjern dusj tappekran av gripe kranen med en justerbar tang og trekke kranen fra veggen.

•Disassemble kranen ved å fjerne skruen ligger i sentrum av den bakre enden av kranen med en Phillips head skrutrekker. Når skruen er fjernet, trekke gjengede spindelen, delen at skruen var fjernet fra, borte fra store stykke mutteren. Skyv stilk vaskemaskinen av gjengede spindelen å fullføre demonteringen.