Hvordan å ta fra hverandre en Baderom Oppvaskkum tappekran

March 9

Hvordan å ta fra hverandre en Baderom Oppvaskkum tappekran

Lekkasjer skjer, og fikse de fleste lekkasjer krever ikke erstatte en hele tappekran. Faktisk de fleste lekkasjer er faktisk enten en løs ventil skrue eller en sprakk vaskemaskin. Begge disse lekkasjen problemer kan lett og rimelig løses ved å ta hverandre fasett og inspisere alle deler. Du kan enkelt gjøre dette prosjektet i noen timer, og du får lagret deg bryet med å ansette en rørlegger eller kjøpe en ny kran.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen ventilen. Hvis du ikke har en vannforsyning ventil under vasken, slå deretter av forsyning til hele huset. Åpne kranen la ut eventuelle gjenværende vannet i rørene.

•Pry dekorative forsiden av kranen håndtak med en flat skrutrekker og Løsne bolten under.

•La den flat-skrutrekkeren under kranen og forsiktig lirke det gratis.

•Ta hverandre hver brikke for hånd og utforme bitene i rekkefølge som du fjerne dem slik at du kan enkelt sette kranen sammen igjen.

•Trekk av og erstatte alle gummi skiver og o-ringer inni kranen. Hvis du ikke har noen på hånden, ta din eksisterende til en jernvarehandel slik at du får riktig størrelse.

•Sett sammen kranen og fast skru på bolten som holder kranen på plass. Pop dekorative hetten tilbake på og teste ut kranen.