Hvordan å ta av en kran strålesamleren

January 6

Hvordan å ta av en kran strålesamleren

Tappekran bakgrunnsbilder slå en jevn strøm av vann i mange små dråper, tillater vannet å falle fra kranen jevnt og redusere sprut. Tappekran bakgrunnsbilder også spare vann ved å redusere vannstrømmen gjennom en kran. En strålesamleren skruer vanligvis på spissen av kjøkkenkran; fjerne strålesamleren lar deg å rense sedimenter fra strålesamleren skjermen eller å avsløre den mannlige tråder på slutten av en kran installere et filtreringssystem, gir rent drikkevann. Bruker feil type verktøy eller metoder for å fjerne en strålesamleren kan skade finish på både kranen og kroppen eller bolig av strålesamleren. Kroppen holder skjermen på plass.

Instruksjoner

•Start av kranen. Tørr slutten av kranen med en klut.

•Locate startpunktet for strålesamleren coveret, som vil ha en definert søm mellom kranen tut og nederkant av strålesamleren dekselet. Vri mot urviseren med tommelen og pekefingeren. Du må bruke kraft hvis kranen trådene er korrodert eller fast ellers. Knytt en stropp fastnøkkel og vri hvis det ikke vil snu for hånd.

•Continue snu strålesamleren mot klokken til det trekker fra slutten av kranen.

•Rengjør den synlige mannlige tråder - ligger på slutten av kranen, ved å skyve en ledning penselen rundt slutten av kranen. Holde stålbørste av kranen tut å eliminere sjansene for skade finish av kampen.