Hvordan å svette kobber å fastsette en lekkasje

February 6

Hvordan å svette kobber å fastsette en lekkasje

Hvis du oppdager en liten lekkasje i din kobberrør og må erstatte en kort lengde på røret, kan du å lodde en kopling til eksisterende, uskadet kobberrør. Et koblingen, tilgjengelig på maskinvare og avløp butikker, er en lengde på kobber rør for bridge kuttet ender av rør sammen. Måle diameteren på røret før du kjøper koblingen for å få riktig størrelse. Koblingen må være litt større i diameter enn eksisterende røret.

Instruksjoner

•Locate skade på røret og merke dem med en markør eller stykke tape. Slå av vannforsyningen til huset. Slå på kraner i hele huset for å fjerne så mye vann som mulig fra rørene.

•Plasser en bøtte eller annen beholder under skadet røret. Måler ca 1 1/2 inches på hver side av lekkasjen og merke avstandene. Bruk en pipe kutter for å kutte skadet lengden av rør fra resten av kobber rør. Bruke bøtta for å fange noe vann igjen i røret. Tørr innsiden av rør med en ren klut.

•Measure gap på kuttet. Mål ut at lengden pluss 1 tomme på Reparer kobling og mark med merket eller stykke tape. Bruke pipe kniv kutte reparasjon stykke fra koblingen.

•Bruk en passende stålbørste, en stålbørste liten nok å passe innenfor kobberrør eller stålull å rengjøre innsiden av begge ender av koblingen. Bruk rørleggers sandpapir eller bot-korns slipepapir å rydde og gjøre ujevn utsiden av koblingen. Bruk en ren, tørr klut til å tørke ned interiør og eksteriør i koblingen som utsatte endene av eksisterende kobber rør. Kontroller at alle komponenter er ren og tørr.

•Apply litt rørleggers flux til interiør og eksteriør endene av koblingen med en liten børste, som dekker omtrent en halv tomme med fluks i hver ende. Den rørleggers flux fungerer som en kanal under lodding prosessen, trekke loddetinn innom.

•La reparasjon kobling over en slutten av eksisterende røret og forsiktig jobbe den andre enden av koblingen på den andre enden av eksisterende røret. Du må kanskje nærmeste rør klemmen for å få koblingen over slutten. Sikre koplingen er sentrert på gapet, så stramme klemmen.

•Hold spissen av loddetråd ledningen til side av første du har tenkt å lodde mens du samtidig holder spissen av propan fakkel til felles. Du burde se loddetinn ledningen begynner å smelte og boble, svette i felles mellom koblingen og den eksisterende rør. Flytte loddetinn ledningen rundt til å lage en god tetning.

•Continue varmer loddetinn ledningen med fakkelen, sikre nok loddetråd er smeltet i til å lage en sterk forbindelse. Gjenta prosessen på andre felles.

•Tillat reparasjon avkjøles helt før du slår på vannet til huset. Slå av kraner i huset og sjekk at reparerte leddene er forseglet.

Tips og advarsler

  • Hvis den lodding ikke er svette inn i røret, fjern koblingen og tørk bort eventuell fukt fanget i rør eller kobling. Rørleggers flux gjelder koplingen, passer koblingen og loddetråd.