Hvordan å styrke en innvendige rekkverk med lim

September 18

Hvordan å styrke en innvendige rekkverk med lim

Sterk og solid trapp rekkverk er nødvendig for å opprettholde trapp sikkerhet. En løs eller vaklende trapp rail kan føre en farlig situasjon når du stigende eller synkende trappen. Trapp skinner hjelpe deg å opprettholde balanse på en høy overflate. Mister fotfeste og gripe for et rekkverk, bare å ha den rail trekk løs, kan føre til at du faller. Liming interiør skinnene å befeste styrken på rekkverket, opprettes en sikrere og sikrere tilgang til øvre eller nedre etasjer i et hjem.

Instruksjoner

•Grip newel post og hver baluster med hånden og riste det mulig å fastslå hvilke spiler er løs. Noter hvilken newel innlegg og spiler er løs.

•Få tre lim lim sprøyter til eller bruke forhåndsutfylte trelim sprøyte. Spissen av lim inn plass rundt innlegget eller baluster og trapp trå trykker stempelet på sprøyten. Vri og flytte post eller baluster å tillate limet å fylle ut mellomrom rundt baluster. Hvis gapet mellom slitebanen og baluster eller innlegg er stor, skubbe en trelim - belagt tre mellomlegg i plass og deretter fylle rommet med lim. Gjenta samme metode for topper spiler og innlegg hvor de passer inn i håndtaket.

•Drill et hull med en 1/8-tommers bore bit, vinkel på 45 grader gjennom bunnen av newel innlegget eller baluster i trapp slitebanen. Bore hull på to motstående sider i innlegget eller baluster. Coat en etterbehandling spiker med trelim. Plasser lim-belagt spikeren i hullet og kjøre den på plass med en hammer å sikre stillingen som baluster eller newel. Plasser en nagle sette på slutten av ferdig spikeren og slå det med en hammer til å kjøre spikeren hodet lavere enn overflaten av innlegget eller baluster. Fyll ut spiker hodet med tre kitt skjule reparasjon. Gjenta dette trinnet på toppen av spiler å synke lim-belagt spiker i håndtaket.

Tips og advarsler

  • Sjekk spiler og newel innlegg ofte for å finne ut hvis de er løsne.
  • Oppbevare trappene klar av hindringer for å hindre turer og faller.