Hvordan å støtte innsatsen bur for tomatplanter

May 7

Hvordan å støtte innsatsen bur for tomatplanter

En tomat spill bur er en type bur for en tomat som har en eierandel på center og en spiral bur rundt bål for grenene av tomatplante hviler på. Hvis tomater på spill bur er spesielt kraftig, må anlegget flere staking rundt buret for å støtte tomat frukt. Installere disse ekstra innsats er enkelt og bør ikke ta mer enn 10 minutter per bur.

Instruksjoner

•Plasser innsats buret rundt når tomat anlegget er fortsatt lite. Når den første blomster begynnelsen å blomstre er en fin tid å innføre i buret.

•Arrange stilkene av tomat plante rundt ytterkantene av buret. Plass viktigste innsatsen ved viktigste stengel av tomatplante.

•Tie tomat stilker til innsatsen buret på flere forskjellige steder. Knytte noen av de viktigste sidegreiner til utenfor buret. Tie viktigste stengel av tomat til viktigste innsats av tomat byrået.

•Overvåk veksten av tomatplante. Hvis grenene blir for tunge til buret, knytte dem en ekstra beliggenhet på buret. Teste buret for å gjøre at det ikke er wobbling eller i ferd med å falle.

•Når innsats buret begynner å henge ned med vekten av tomater, legge utvendig innsatsen til buret for mer stabilitet. Hammer flere innsats rundt grensen av byrået. Prøv å plassere innsatsen som nær kanten av byrået som mulig.

•Tie innsatsen til buret med hyssing eller metalltråd. Tie innsatsen å byrået på flere punkter. Hvis viktigste innsatsen for tomat byrået har problemer med å støtte vekten av største tomat stilken, hammer en ekstra innsats i nærheten viktigste stengel av tomatplante.

•Tie tomat forfølge til nye center støtte innsats. Disse ekstra innsats bør være sterk nok til å holde vekten av selv de tyngste tomatene. Hvis tomatplante fortsetter å vokse etter dette stadiet, kan du bruke ytterligere innsatser for å holde buret på plass.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når hamrer innsatsen i bakken. Hvis du hammer nær er tomatplante, kan du klippe av noen av røttene. Betal spesiell oppmerksomhet til dette når hamring en ny innsats nær sentrum av anlegget. Hvis det høres ut som røtter er rive, stoppe hamring.