Hvordan å støtte et tre

April 14

Trær plantet i hjem landskapet kan legge skjønnhet og skygge. De fleste trær, inkludert evergreen og løvfellende trær, trenger ikke å være omsettes for støtte. Trær plantet i et forblåst eller de skjeve er gode kandidater for innsatsen. Støtter treet bidrar til å holde det blåser i vinden eller voksende skjeve. To innsatsen på motsatte sider av et tre er en midlertidig løsning for å hjelpe treet forbli stående som sin rotsystem utvikler for å full støtte treet.

Instruksjoner

•Measure høyden på treet over roten ballen. Kutte tre innsatsen lik omtrent to tredjedeler av høyden av treet, pluss 18-24 inches som bli begravet i bakken. bruker en håndsag. 2 x 2-tommers trestolper kan brukes. Skjær en 45-graders vinkel på bunnen av bålet å gjøre det enklere å pund i bakken.

•Dig riktig størrelse hullet å plante et tre ved hjelp av en spade.

•Hammer en innsats i bakken noen inches fra kanten av hullet og 18-24 inches i bakken, ved hjelp av en slegge. Hammer andre innsatsen i bakken på motsatt side av hullet til samme dybde som første innsats.

•Plasser treet i hullet og etterfylle med jord fjernet fra hullet.

•Skjære 12-gauge wire å nå fra bålet rundt treet og tilbake til bålet ved hjelp av en wire cutter. La ca 2 inches av slakk i ledningen slik at treet har noen svaie i alle retninger. Slip et stykke gummi slangen, som fra en hageslange, å beskytte treet. Alternativt, for å unngå potensial ledningen kutte i trestamme selv med gummi slangen beskyttelse, vri ledningen til endene av delen av gummi slangen så bare gummi slangen berører treet.

•Fjern ledningene og innsats innen ett år etter planting treet.