Hvordan å stoppe svarte flekker på roser

August 18

Ifølge University of Maine insekt og plante sykdom diagnostisk laboratorium er svart flekk en av de vanligste og ødeleggende sykdommen roser kontrakt. Sykdommen, som rammer rosenbusker hele ordet, fører den rosebusk å svekkes over tid fører anlegget å produsere færre roser hver sesong. Svart flekk er lett å oppdage, fordi, som navnet tilsier, svarte flekker faktisk vises på bladene av bush. For å hindre din rosebusk succumbing til svart flekk sykdommen, må du stoppe flekker så snart som mulig.

Instruksjoner

•Thin ut rosebusk hvert år i begynnelsen av vekstsesongen, som er generelt tidlig på våren. Ifølge PennLive, thinning anlegget gjør at luften kan sirkulere gjennom blader, holde dem tørre og hindre vekst og spredning av svarte flekker. Plukk flere lange stammer Bush og sviske tilbake til bare 8-10 inches eller ned til 1/3 av sin opprinnelige lengde.

•Fjern alle blader på rose bush som allerede har svarte flekker på dem. Når bladene har kontrakt svart flekk, de vanligvis ikke bli frelst, og etterlot dem på anlegget, kan det føre til at sykdommen å spre. Bruk hansker, knipe blader på bunnen i nærheten av stammen å fjerne dem fra bush.

•Et bakken rundt foten av rose bush. Ikke vann rosa blomster og blader. Vanning i morgen gir bladene tid å tørke i dagtid solen, der vanning om natten, spesielt når nettene er kult, fører vannet til å sitte rundt anlegget, som låner til spredning av sykdommen.

•Spray rose bush med en natron blanding om svarte flekker er utbredt rose Bush. Natron blandinger anbefalt av gå økologisk hagebruk og PennLive begge inneholder natron, vegetabilsk olje og vann, men PennLive anbefaler å legge oppvaskmiddel også. Prøve en blanding av 1 ss. natron, 1 ss. vegetabilsk olje, 1 ss. oppvaskmiddel og 1 gallon av vann. Sett blandingen i en sprayflaske og dekker hele anlegget. Blandingen generelt helbrede ikke flekker på infiserte blader, men kan hindre spredning av svarte flekker.