Hvordan å stoppe sukker maur på fuglebrett

October 28

Hvordan å stoppe sukker maur på fuglebrett

Når du prøver å tiltrekke hummingbirds til hjem landskapet, kan fuglebrett fylt med sukkervann være en effektiv måte å få dem til å besøke. Dessverre, andre besøkende finner sukker-vann matere fristende også. Hvis sukker maur finner hummingbird materen, slutte hummingbirds frequenting materen. Stopp maur fra å ta over materen og sikre den sukker vannet for kolibrier.

Instruksjoner

•Fargeringer en generøs belegg vegetabilsk olje over strengen som inneholder hummingbird materen. Når du dekke strengen med glatt vegetabilsk olje, kan maur bestemme ikke å gjennomgå ned strengen å invadere materen. Bruk vegetabilsk olje en gang i uken for å holde maur bort.

•Sett en maur vollgrav til strengen ovenfor materen. En maur vollgrav er en liten plast kopp som omkranser strengen ovenfor materen. Fyll plast vollgraven med vann, og det kan hindre maurene fra gjennomgang ned strengen og komme til materen. Større maur kan prøve å komme gjennom vollgraven allikevel, men de fleste små maur komme ikke forbi det.

•Wrap en tørketrommel ark rundt strengen og hold det der med en strikk. Tørketrommel ark vil frastøte maurene; de vil ikke gjennomgå over det å komme til materen.

Tips og advarsler

  • Holde hummingbird materen godt vedlikeholdt. Endre den sukker vannet en gang eller to ganger i uken for å holde den fermenting. Bruk en dripless mater som ikke tiltrekker maur.
  • Noen fuglebrett kommer med en vedlagt maur vollgrav. Andre matere må en egen vollgrav vedlegg.