Hvordan å stoppe Sucker vekst på bunnen av et tre

June 23

Hvordan å stoppe Sucker vekst på bunnen av et tre

Rask våren og sommeren vekst, kan kort, grønn, grønn anslag vokse fra stammen og røttene til et tre. Disse små greinene kalles suckers. De er ikke bare skjemmende, de er skadelig for treet. Amme aldri skjemaet i hele grener. De bare sap næringsstoffer og liv fra resten av treet, fører til lavere blomst og frukt produksjon. Trær samt masse suckers kan bli understreket også, noe som gjør dem mer utsatt for sykdom. Beskytte din trær med ridding dem av suckers og behandle dem så de ikke kan vokse tilbake.

Instruksjoner

•Sett på et par hagehansker og grep hver sucker som nær base som mulig. Rippe sugekoppene bakken, røtter eller bagasjerommet. Fjerne dem slik trekker ut sucker knopper samt de synlige delene, forstemmende gjenvekst.

•Dig rundt sta bakken suckers med en liten hånd sparkel. Skyv tuppen av murskje ned i og under den større suckers og lirke oppover for å fjerne dem. Smuldre jord fra bunnen av grønnskolling. Kast sucker og knopper.

•Spray grønnskolling sår på treet og bakken med en sucker forebyggende spray. Disse spray er tilgjengelig på de fleste hagearbeid supply butikker. Spray sår seg selv og om lag 2 inches av området rundt dem, per etikett instruksjoner.

•Legg ca 2 inches av kompost i en sirkel rundt trærne, slippe shovelfuls ca 6 inches fra foten av treet og jobber utover. Kompost hjelper trerøtter føler "dypere" i jord og gjør dem mindre sannsynlighet for å utvikle suckers.

•Rake kompost ut til en pen, selv laget med en hage rake. Når den synker i jorden, legge til et lag. Dette gir også trær ekstra næringsstoffet.