Hvordan å stoppe sopp på frukttrær naturlig

August 13

Hvordan å stoppe sopp på frukttrær naturlig

Sopp er tre patogener som feed av grønne planter. Spores spire under visse betingelser, og forårsaker sykdommen å spre seg i hele treet. Sopp faller inn i flere kategorier, inkludert roten, tannlege og foliar sykdommer og vises i form av sopp, sopp, dverg benker og kyssemunn. Vanning når været er tørr og gjødsling basert bestemt frukttrær vil holde den frisk nok til å avverge sopp.

Instruksjoner

•Våt bladene stoppe sotete mold. Det svarte stoffet vises på overflaten av blader, vokser på honeydew avsatt av insekter. Direkte slange eller spray over bladverket i morgen å redusere honeydew. Unngå sprøyting på kvelden fordi våt løvverk og kjøligere natt temperaturer vil oppmuntre sotete mold å spre.

•Prune grener av verticillium wilt, en sopp som forårsaker lyse bladene ser kjedelig og slippe for tidlig. Klippe av grener hvor de møter sunn tre. Vann og gjødsle sitrus treet med en nitrogen-rik mat å fremme nye bladverk. Du kan fortelle gjødsel er høy i nitrogen hvis det første tallet på etiketten er høyere enn de andre, som 15-1-1. Det første tallet viser prosentandelen av vekten av nitrogen.

•Skjære av alle utviklingsland knop å redusere svart knute, en sykdom som forårsaker unormale growths på mindre grener av plomme, chokecherry og kirsebær. Disse vekster ligne mørk grønn eller svart langstrakt knop. Beskjære 4 til 5 inches under hver knute under dormancy fjerne sykdommen. Dypp beskjæringssakser desinfeksjonsmiddel eller en blanding av seks deler vann til en del rubbing alkohol mellom hvert klipp. Bury, brenne eller kaste det fjernet materialet for å hindre spredning. Overvåke treet for nye svart knop i sesongen.

•Reduser slitasjen bakteriell stedet med en balansert gjødsel. Bakteriell sted viser seg med irregularly-formet flekker på tree bladene og mørk brun til svarte flekker på frukt. Et overskudd av nitrogen vil oppmuntre sykdom, bruke gjødsel med en nitrogen-fosfor-kalium ligner på 15-30-15. Hold små trær fra gamle trær fordi unge trærne er utsatt for denne sykdommen.