Hvordan å stoppe Snipe i en Planer

February 15

Planer snipe oppstår på slutten av et bord som har bare blitt høvlet. Det er veldig vanlig når planende tre og er tilnærmet undetectable i noen tilfeller. Snipe oppstår vanligvis når styret kommer i kontakt med seng rullene i planing maskinen. Når planer kutt dypere langs slutten av styret, regnes det snipe. Stoppskilt planer snipe kan være en kjedelig oppgave, men som mest DIY snekkere kan ta vare på med riktig verktøy og utstyr.

Instruksjoner

•Kontroller styret som har bare blitt høvlet for å fastslå hvor ille snipe var. Pensle et stykke kritt øverst og se om det er lettere øverst. Fargeforskjellen vises som det var sniping skjer med styret.

•Wax sengen av planer ved å sette et lite voks på fille og gni det i sirkler rundt sengen av planer. La det tørke i noen minutter, og gni den med en ren klut.

•Fjern toppen av planer maskinen og koble maskinen. Løsne boltene holder bladet på plass med en Allen fastnøkkel og skyv bladet litt i begge retninger. Boltene tilbake til lås blad på plass.

•Apply voks til en fille og rense ut innsiden overflaten som omgir kutter hodet. Koble toppen av planer. Slå på planer og skyv et stykke tre gjennom. Farge slutten med kritt det er jevn og planer ikke snipe når kuttet.