Hvordan å stoppe septisk feltet linje Seepage

July 6

Hvordan å stoppe septisk feltet linje Seepage

Seepage fra en septiktank avløpet feltet kan signalisere en alvorlig problem. Det kan bety at en pipe er ødelagt eller blokkert, pumpe fungerer ikke, septisk systemet svikter eller i avløpet feltet må byttes. Bortsett fra dårlig lukt, seepage rå kloakk fra septisk systemet er helsefarlig, og det er viktig å løse problemet så snart du kan. Septik bør bli pumpet ut hver to eller tre år å fjerne faste stoffer som bosette tanken.

Instruksjoner

•Reduser slitasjen vannforbruket. En septiktank avløpet feltet består av en serie av perforerte rørene lagt på en grus seng. I et relativt tørt klima uten leire jord, bør det flytende avløpsvann sol eller lekke inn jord raskt nok for å følge med på husholdningenes vannforbruk. I en høy regnskyll området har i avløpet feltet å håndtere avfallet husholdning vann pluss regnvann eller høy grunnvannsnivået. Jord med høye leire innhold kan herde med bruk og hindre vannet ut eller sakte ned.

•Locate septisk pumpen. Test for å se om det fungerer. Ikke alle septisk systems har en pumpe, men mekanisk svikt i dem som kunne anledning akvariet å sikkerhetskopien og kloakk å sive ut av lokket og rør ledd. En septiktank pumpe er komplekse og beste venstre til ekspert, men det bør gjøres umiddelbart fordi rå kloakk kunne sikkerhetskopiere til et hjem.

•Dig rundt septiktank. Utsett lokk og innløp og utløp rørene. Pass på at du ikke skade rørene. Et brudd i røret kommer ut av tanken til i avløpet feltet (fast linjen) kan være åpenbare erstatning kunne løse problemet. Hvis septiktank ikke har blitt pumpet for tre eller flere år, kan du ringe et pumping selskap for å åpne lokket av akvariet, pumpe ut avløpsvann, og se etter lekkasjer i tanken.

•Se om blokkering i utløp. Bruk en rørlegger 's slange "føler" Hvis det er en hindring og prøve å løsne den. Hvis røret er blokkert med røtter de bør være avskåret og fjernes med et Roto-Rooter og trærne bør fortrinnsvis bli kuttet ned. Utskifting av tett linjen er et alternativ hvis det ikke er mulig å fjerne blokkeringen.

•Excavate i avløpet feltet. Det kan være bare delvis sviktende. Fastsette eventuelle ødelagte eller blokkerte rør. Merk av eksisterende distribusjon, eller installere en hvis det ingen er. En distribusjon boksen har en flyt leveler som lar strømmen av avløpsvann rettes jevnt gjennom leach linjene. Det har også ventiler som lar operatøren å styre strømmen til hver linje. Vær sikker på at strømmen blir jevnt distribuert gjennom i avløpet feltet.

•Utvid i avløpet feltet. Legge til to eller flere linjer. Dette må gjøres riktig ifølge lokale helse avdelingskoder med linjene på den nødvendige dybden og en riktig størrelse alvor seng lagt over en gjennomtrengelig membran. Tillatelse kan være nødvendig. Bruk ventilene i distribusjonen for å lede alle flyten gjennom de nye linjene å hvile den gamle linjene og tillate dem å forynge.

Sette inn en ny avløpet feltet. Lovene i noen stater krever en "reserve området" utpekt når septiktank installeres er for å skape et sted for et nytt felt skal gjøres hvis første mislykkes. Tillatelse fra lokale helse-avdelingen er vanligvis det lokale lover krever en profesjonell til å gjøre jobben.

Tips og advarsler

  • Høy tetthet polyetylen distribusjon boksene vare lenger enn betong.
  • Ring et profesjonelt for å åpne septiktank lokk. Farlige gasser kan bygge opp inni.