Hvordan å stoppe Rust i Klesvask

January 15

Hvordan å stoppe Rust i Klesvask

Rød eller gul rustflekker kan være et tegn på at vann har mye jern i den. Den vanligste årsaken er jern innskudd som bygge opp på innsiden vegger av vannrør og skulle løsne. En overflod i den faktiske vannkilden kan være en faktor i tillegg. Stopp rust i Klesvask både før du vasker klær og gjennom flekkfjerning etter faktum.

Instruksjoner

•Vri på vannet og la den kjøre fra kranen på vasken din Klesvask-rommet før du kaster Last i vaskemaskinen. Hvis du ikke har en vask i maskin, start vaskemaskinen og la badekaret begynner å fylle før i klær.

•Sett skitne klærne i vaskemaskinen etter vann fra kranen begynner å kjøre Fjern. Hvis karet av maskinen fyller med rødbrun vann, kjøre tom vaskemaskinen på en full syklus å kvitte rørene av rust før du legger til klærne.

•Legg en fosfat-baserte kalkfilteret til vaskemaskinen for å stoppe overdreven jern i din vannforsyning oppretter rust flekker på tøyet. Ikke glem å legge vaskemiddel også. Vann som ikke begynner å kjøre klart er en indikasjon at vannet kan ha for høyt en jern greve.

•Treat rust flekker på rene tøyet før klær i tørketrommelen. Ta en naturlig tilnærming og dryss fornærmende områdene med salt og sitronsaft. Plass klærne i solen til tørk. Denne metoden kan føre til permanent gulning noen hvite tekstiler. spot-test i en iøynefallende området før behandling av rust.

•Fjern rust fra klær med en kommersiell rustfjerner. Den aktive ingrediensen i denne typen flekkfjerner er oksalsyre. Skyll rustflekker med klart vann.