Hvordan å stoppe Peeling utvendig maling

October 26

Få ting får utsiden av et hjem ser mer shabby enn peeling maling. Imidlertid kan dette være ganske et dilemma for huseiere som ikke har råd til en komplett utvendig maling jobb. Heldigvis er det noen rettsmidler ikke bare reparere peeling maling, men også stoppe det fra å bli verre.

Instruksjoner

•Bruk stålbørste fjerne peeling maling. Selv om du ikke fjerner alt, prøv å få så mye av det som mulig. Dette er nøkkelen til å bevare gjenværende maling på ditt hjem. Imidlertid kan dette være en langtekkelig prosess i forkant, så selv om du bør få så mye av det du kan, ikke tilbringe timer dermed.

•Rengjør området rundt maling med en blanding av ammoniakk og vann. Dette vil ikke bare hjelpe for å gjøre det ser bedre, men også fjerne smuss, fett eller noe annet som kan stoppe maling fortsette å følge til hjemmet. Skyll grundig, som fuktighet i seg selv er en annen skyldige i forårsaker utvendig maling å skrelle.

•Sand omkretsen av eksisterende maling med sandpapir. Dette vil skape en glatt overflate, sette scenen for programmet fugemasse som vil følge.

•Apply Peel stoppe til kantene av eksisterende maling. Dette primer bør bare brukes når temperaturen ute er mellom 50 og 90 grader. Bruk en pensel, rull eller sprøyte for å bruke produktet. Få det i alle sprekker i den gamle malingen å hindre fremtidige peeling. Når første strøk tørker, gjelde et sekund.

•Apply en siste primer hele overflaten. Imidlertid bør dette gjøres bare når den skallet stoppet har forseglet over eksisterende maling. Så, når den endelige Primeren har satt, gjør et siste strøk med maling å gjøre alle utvendig maling selv.